Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Faimosului" nu i-a venit să creadă! Declaraţii exclusive!

Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Faimosului" nu i-a venit să creadă!


In articol:

Considerat un "zeu" al modei, în România, Cătălin Botezatu are o sumedenie de prezentări în ţară şi în străinătate şi este mereu în căutare de bărbaţi cu anumite date fizice, care-şi doresc o carieră pe podiumurile internaţionale. Recent, designerul i-a remarcat, la Exatlon, pe "faimosul" Costin Gheorghe şi pe "războinicul" Mihai Berar, pe care îi vede potriviţi pentru trupa lui.

"La Exatlon 3 au fost doi concurenţi pe care i-aş vedea în trupa mea, pe podiumurile de modă. Arată bine şi au atitudine. Este vorba despre Mihai Berar de la "războinici" şi de Costin Gheorghe de la "faimoşi", fratele Elenei Gheorghe. Acum că au ieşit din competiţie, dacă sunt interesaţi de o carieră în modeling, eu îi primesc cu drag şi mă ofer să le fiu mentor. Sunt mereu în căutare de feţe noi pentru acest domeniu, iar băieţii ăştia doi cred că ar putea să devină nume cu greutate în modeling. Am înţeles că Berar e jandarm. E bine, că eu am câţiva poliţişti în trupă", a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ion Surdu şi Nicoleta Luncă au format un cuplu? Sportivul a spus tot adevărul! "O relaţie" EXCLUSIV!

Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Sunt plăcut surprins de declaraţia lui despre mine"

Ei bine, Costin Gheorghe este extrem de încântat de propunerea lui Bote, doar că, momentan, are contract cu o echipă din Cipru şi va veni destul de rar în ţară.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate