IMAGINI emtionante! Ionut "Jaguarul" a topit inima copiilor prezenti la semimaratonul “Goana dupa sanatate – Alerg si ajut un copil”! Cum a trecut finalistul Exatlon linia de finish alaturi de o fetita?

Ionut Sugacevschi a reusit sa topeasca inimile celor prezenti la evenimentul caritabil “Goana dupa sanatate – Alerg si ajut un copil”, 2018, aflat la editia a doua.

Jaguarul a fost in permanenta alaturi de copii pe traseu, preferand sa dea mai multe ture alaturi de cei mici, sa le explice sis a vorbeasca cu ei despre experienta de la Exatlon si nu numai.

Finalistul Exatlon a si ajutat o fetita sa treaca linia de finish, luand-o de mana, alergand cu ea si incurajand-o sa nu se lase. Ionut este mare ubitor de copii si a acceptat aceasta provocare fara sa stea pe ganduri atunci cand i s-a propus sa vina la avenimentul caritabil desfasurat in Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Jaguarul a decis sa şi facă antrenamentul alături de copii si ii face placere sa fie alături de aceasta cauza venind de la Cluj special pentru asta. Cea mai mare dorinţa a lui este sa încurajeze copiii sa facă sport. Iubeşte copiii şi ar vrea sa crească sănătoşi.

Despre semimaratonul "“Goana dupa sanatate – Alerg si ajut un copil”

“Goana după sănătate” este al doilea eveniment major organizat în cadrul proiectului “Ajut un copil”, după “Campionatul de fotbal al elevilor din Magurele”, desfăşurat de-a lungul mai multor săptămâni în iarna 2016 – 2017, cu sprijinul Ligii Profesioniste de Fotbal şi implicarea lui Gheorghe Hagi.

Despre proiectul “Ajut un copil”

Proiectul a luat naştere în anul 2014, după fericita întâmplare prin care Părintele Andrei Drăgan, preot paroh în localitatea Nefliu, Măgurele, a înfiat 3 copii orfani. În urma acestui eveniment, părintele a hotărât sa înfiinţeze un aşezământ social destinat unui număr de 20 de copii fără familii.

“Am înfiat trei copii, pot să mai înfiez douazeci”, declară părintele Andrei, plin de încredere şi entuziasm.

Astfel, cu ajutorul Consiliului Local Măgurele, a demarat proiectul de construcţie al aşezământului socio – educaţional Sf. Muceniţa Filofteia, menit să găzduiască şi să educe 20 de copii fără familii, de la vârste fragede până la 18 ani, în vederea integrării armonioase în societate.

Proiectul a atras atenţia oamenilor de bine, proveniţi din diverse medii, de la business-ul românesc şi până la multinaţionale, rezultând o echipă de proiect interdisciplinară, în măsură să susţină toate aspectele, de la cele legale şi de autorizare, până la cele tehnice şi financiare.

Pentru a asigura întregul cadru legal, în toamna anului 2016 a luat fiinţă Asociaţia Diaconia Filiala Măgurele, organizaţie non-profit care va susţine toate activităţile din cadrul proiectului “Ajut un copil”.
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate