IMAGINI emtionante! Ionut "Jaguarul" a topit inima copiilor prezenti la semimaratonul “Goana dupa sanatate – Alerg si ajut un copil”! Cum a trecut finalistul Exatlon linia de finish alaturi de o fetita?

,

Ionut Sugacevschi a reusit sa topeasca inimile celor prezenti la evenimentul caritabil “Goana dupa sanatate – Alerg si ajut un copil”, 2018, aflat la editia a doua.

Jaguarul a fost in permanenta alaturi de copii pe traseu, preferand sa dea mai multe ture alaturi de cei mici, sa le explice sis a vorbeasca cu ei despre experienta de la Exatlon si nu numai.

Finalistul Exatlon a si ajutat o fetita sa treaca linia de finish, luand-o de mana, alergand cu ea si incurajand-o sa nu se lase. Ionut este mare ubitor de copii si a acceptat aceasta provocare fara sa stea pe ganduri atunci cand i s-a propus sa vina la avenimentul caritabil desfasurat in Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Despre proiectul “Ajut un copil”

Proiectul a luat naştere în anul 2014, după fericita întâmplare prin care Părintele Andrei Drăgan, preot paroh în localitatea Nefliu, Măgurele, a înfiat 3 copii orfani. În urma acestui eveniment, părintele a hotărât sa înfiinţeze un aşezământ social destinat unui număr de 20 de copii fără familii.

“Am înfiat trei copii, pot să mai înfiez douazeci”, declară părintele Andrei, plin de încredere şi entuziasm.

Astfel, cu ajutorul Consiliului Local Măgurele, a demarat proiectul de construcţie al aşezământului socio – educaţional Sf. Muceniţa Filofteia, menit să găzduiască şi să educe 20 de copii fără familii, de la vârste fragede până la 18 ani, în vederea integrării armonioase în societate.

Proiectul a atras atenţia oamenilor de bine, proveniţi din diverse medii, de la business-ul românesc şi până la multinaţionale, rezultând o echipă de proiect interdisciplinară, în măsură să susţină toate aspectele, de la cele legale şi de autorizare, până la cele tehnice şi financiare.

Pentru a asigura întregul cadru legal, în toamna anului 2016 a luat fiinţă Asociaţia Diaconia Filiala Măgurele, organizaţie non-profit care va susţine toate activităţile din cadrul proiectului “Ajut un copil”.
 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Din aceasta saptamana, “FanArena” va fi difuzata in fiecare miercuri si joi, de la 23:15! Imediat dupa Exatlon, emisiunea prezentata de Ilinca Vandici si Vladimir Draghia va...

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Florentina Opris si-a sarbatorit ziua de nastere: "Am petrecut romantic, in doi, la un restaurant pescaresc chiar in port, in Varna!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies