Din aceasta saptamana, “FanArena” va fi difuzata in fiecare miercuri si joi, de la 23:15! Imediat dupa Exatlon, emisiunea prezentata de Ilinca Vandici si Vladimir Draghia va spune totul despre culisele show-ului fenomen!

FanArena”, emisiunea dedicata fanilor „Exatlon”, va fi difuzata incepand din aceasta saptamana, in fiecare miercuri si joi, de la ora 23:15.

Interviuri in exclusivitate si cele mai neasteptate relatari din culisele reality-ului vor fi realizate de echipa emisiunii, iar Ilinca Vandici si Vladimir Draghia le vor oferi telespectactorilor ocazia sa inteleaga fenomenul „Exatlon” din diferite perspective. 

Atat fosti concurenti din primul sezon al reality-ului “Exatlon”, cat si recent eliminatii din cel de-al doilea dezbat la cald cele mai arzatoare subiecte si intrigi, povestind din perspectiva lor, care a fost traseul lor sportiv si ce a condus spre eliminarea lor din concurs. 

 

“Ma emotioneaza de fiecare data modul in care apropiatii concurentilor isi sustin favoritii. Vin in platoul nostru parinti, frati, surori, prieteni ai celor care se lupta cu traseele, dar si cu ei insisi, in Republica Dominicana. De asemenea, ma surprind mereu povestile celor care se intorc din competitie si prieteniile care se leaga acolo intre ei ”, spune  Ilinca Vandici

“Imi place ca invat, ca in fiecare zi intalnesc oameni noi, ca revad fosti concurenti, actuali prieteni. Imi place ca simt ca incep sa fac parte dintr-un grup nou. Ma surprinde placut rutina (n.r. unui program de lucru). Eu, in relatie cu rutina, de fapt”, a spus Vladimir Draghia despre experienta filmarilor. 

Nu pierdeti incepand din aceasta saptamana, miercuri si joi,  de la ora 23:15, „FanArena”, emisiunea care raspunde celor mai arzatoare intrebari despre fenomenul „Exatlon”!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies