Un nou ciclon ajunge în România. Scad temperaturile și sunt anunțate ploi și ninsori. Prognoza meteo ANM marți, 22 noiembrie 2022

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru marți, 22 noiembrie 2022

Sursa: unsplash

În cursul zilei de marți, vremea va fi schimbătoare la nivelul întregii țări. Atmosfera se va menține închisă și scad temperaturile. Iată prognoza meteo ANM pentru marți, 22 noiembrie 2022.

Pentru marți, meteorologii anunță din nou vreme închisă, astfel că cerul va fi mai mult noros și sunt anunțate precipitații. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări și ce se întâmplă cu temperaturile.

Prognoza meteo ANM marți, 22 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că România va intra din nou sub influența unui ciclon care se va forma în bazinul central al Mării Mediterane.

Acesta va aduce ploi în jumătatea de vest a țării, în special în noaptea de marți spre miercuri, în timp ce în zonele montane înalte vor mai fi precipitații mixte și ninsori. Vremea va fi închisă în toată țara în cursul zilei de marți, cerul fiind acoperit de nori. Vântul va sufla slab și moderat, însă în noaptea de marți spre miercuri va mai prezenta unele intensificări, atingând viteze de până la 60-80 km/h, mai ales în zona înaltă a Munților Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali.

Cât despre temperaturi, meteorologii anunță maxime cuprinse între 3 și 13 grade, în ușoară scădere față de zilele precedente. Pe litoral se vor atinge cele mai ridicate valori, atât în timpul zilei, cât și noaptea. Minimele din noaptea de marți spre miercuri vor fi cuprinse între 0 și 10 grade.

Citește și: Prognoza meteo ANM 21-23 noiembrie 2022. Cum va fi vremea în România la început de săptămână. Plouă în aproape toată țara

Vremea în București marți, 22 noiembrie 2022

În București, cerul va fi mai mult noros, însă șansele de precipitații vor fi scăzute. Nu va mai ploua, dar atmosfera va fi una închisă. Maximele din timpul zilei se vor situa între 10 și 13 grade, iar în noaptea de marți spre miercuri, minima va fi de 6 grade, ceva mai ridicată decât ar fi normal pentru luna noiembrie. Vântul va sufla slab și moderat atât ziua, cât și după lăsarea serii.

Prognoza meteo ANM marți, 17 ianuarie 2023. Vremea se încălzește, dar sunt anunțate precipitații

Vremea în Brașov marți, 22 noiembrie 2022

Dacă luni vremea a fost mohorâtă și a mai plouat la Brașov, pentru ziua de marți, 22 noiembrie 2022, meteorologii anunță vreme bună, cu nori și soare. Maxima din termometre nu va trece de 8 grade în timpul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. În noaptea de marți spre miercuri, vremea se va strica din cauza ciclonului care va pătrunde în România, astfel că cerul va fi acoperit de nori și va ploua. Minima va coborî până în jurul valorii de 3 grade.

Vremea în Constanța marți, 22 noiembrie 2022

La Constanța, temperaturile vor scădea considerabil, astfel că marți se vor înregistra doar 9 grade, în timp ce în urmă cu o zi, meteorologii anunțau 20 de grade. Pe parcursul zilei vor mai fi perioade cu soare, iar vântul va sufla slab și moderat. În noaptea de marți spre miercuri se vor strânge norii și va ploua, iar minima va fi de 8 grade.

Citește și: Prognoza meteo de Crăciun și de Revelion. ANM a transmis cum va fi vremea de sărbători anul acesta

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies