Un elev de clasa a 3-a, umilit de învățătoare, după ce i-a oferit un mărțisor! Băiețelul refuză să mai meargă la școală

,
elev
Un elev din Slobozia, umilit de invatatoarea lui

Un băiețel din Slobozia, diagnosticat ca fiind hiperactiv, refuză să mai meargă la școală, din cauza unui presupus abuz al învățătoarei lui.


In articol:

Redeschiderea școlilor  a adus după sine și situații mai puțin plăcute. În comuna Slobozia, un copil refuză să mai meargă la școală după ce a fost umilit de învățătoarea lui. Elevul de clasa a treia spune că atitudinea cadrului didactic când a primit un mărțișor făcut de el a fost abuzivă.

Superiorii învățătoarei spun că au analizat situația și că nu se impune o cercetare disciplinară. 

Un băiețel din Slobozia, umilit de învățătoare de 1 Martie

Un băiețel de clasa a 3-a a fost umilit la școală de către învățătoarea lui, după ce i-a dăruit un mărțisor făcut de el. Potrivit Antena 3, băiatul este elev în clasa a 3-a, în Slobozia, comuna Popești. Copilul a fost diagnosticat ca fiind hiperactiv.

Copilul a povestit părinților că învățătoarea l-ar fi făcut de râs în fața colegilor, după ce a spus că mărțișorul lui este urât și că nu a fost în stare să îi cumpere ceva. Părinții au sesizat Inspectoratul Școlar Argeș, pentru a investiga acest caz.

Familia băiatului susține că este foate afectat de ceea ce s-a întâmplat. Ei au afirmat că sunt oameni modești și nu și-ar fi putut permite un altfel de cadou de 1 Martie.   Copilul are o problemă de sănătate

și trebuie să fie operat la ambii ochi.  

Incidentul s-ar fi întâmplat în dimineața zilei de 1 martie, când elevul s-a dus la școală cu o ciocolată și un mărțișor. Învățătoarea este aceeași care i-a predat și tatălui lui când era copil.

Citeste si: ULTIMA ORA! Situatia care poate inchide scolile! Peste 600 de elevi au fost confirmati pozitiv!

Copilul refuză să mai meargă la școală, de teama învățătoarei

Învățătoarea băiatului are o experiență de peste 30 de ani și predă și altor 23 de elevi, din clase diferite. Într-o singură sală de curs învață clasa pregătitoare, clasa întâi și clasa a treia. Cadrul didactic susține că nu l-ar fi jignit pe elev și el are doar nevoie de pregătire specială din cauza faptului că este hiperactiv. 

Învățătoarea spune că băiatul a înțeles-o greșit. Potrivit acesteia, ea i-ar fi spus că nu trebuia să dea banii și pe mărtișor și pe ciocolată.  iar copilul ar fi intepretat aiurea. După ce a auzit explicațiile învățătoarei, tatăl a cerut școlii să îl lase să meargă la ore cu băiatul. 

Băiatul e apt să fie la școală, dar este diagnosticat ca fiind hiperactiv. Prin urmare, este predispus la năzbâtii în timpul orei și este mai agitat.

Citeste si: Mărțișoarele și florile, interzise în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul Educatiei!

Părinții susțin în continuare că băiatul a venit plângând acasă deoarece învăâătoarei nu i-a plăcut mărțisorul. Învățătoarea spune ca nu este adevărat și ea i-a spus doar că nu era nevoie să cheltuie mulți bani pentru cadou.

Citeste si: Anunţ oficial pentru toţi elevii şi profesorii! Se aplică pe 8 Martie în toate școlile din România

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lista țărilor din zona galbenă a fost actualizată. Persoanele care nu mai sunt nevoite să stea în carantină

Emoții mari pentru fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog: riscă să ajungă în ghearele procurorilor DNA

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Scandal uriaș la Școala Centrală! Un profesor, acuzat că a apărut în lenjerie intimă la orele online!

Anunț de ultimă oră pentru toți profesorii din România! Ce se întamplă cu școala fizică

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies