Scandal uriaș la Școala Centrală! Un profesor, acuzat că a apărut în lenjerie intimă la orele online!

,
Școala Centrală
Școala Centrală[Sursa foto: Facebook]

Un profesor de la Școala Centrală este acuzat că a apărut în lenjerie intimă la orele online.


In articol:

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a trimis Corpul de Control la Școala Centrală din Capitală pentru verificări.

„În calitate de ministru, n-o să mă antepronunț înainte de finalizarea anchetei. După finalizare, o să mă raportez la maximul de sancțiuni permise de cadrul legal, e cel stabilit în Parlament.

Oricât de mult ne-am dori să-l forțăm, suntem obligați să respectăm legea până îl schimbăm", a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

"Sunt, din păcate, și astfel de exemple. Îndrăznesc să cred că sunt efecte secundare ale perioadei de criză pandemică. Ministerul Educației are în vedere și acest caz de la Școala Centrală. Nu e la prima abatere, nu e singura abatere reclamată, e vorba și că a transmis unor părinți rezultatele școlare ale altor elevi. Aceste lucruri sunt în analiză la nivelul inspectoratului și al corpului de control. Înainte să vin aici, am cerut să meargă corpul de control la școala centrală, pentru a verifica situația. E un exemplu regretabil și trebuie să beneficieze de măsuri în consecintă", a mai declarat Cîmpeanu.

Potrivit Digi 24, profesorul se află în prezent în concediu fără plată.

Sorin Cîmpeanu
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a trimis Corpul de Control la Școala Centrală

Părinții acuză că profesorul jignește constant elevii!

Părinții elevilor de la clasele unde predă cadrul didactic acuză că acesta îi jignește constant pe elevi.

"Pentru mine a fost un șoc când am văzut filmulețul. Am crezut că nu e real, e imposibil ca un cadru didactic să facă așa ceva", a declarat mama unui elev de clasa a XI-a citată de Libertatea.

„Jignește elevii, le vorbește urât, are momente când vorbește urât de cum arată unii copii.

De exemplu, unei fete, care a și plecat din cauza lui, pentru că purta o bluză cu umerii în jos i-a zis: Să nu mai vii așa îmbrăcată că nu mă pot abține”, a mai declarat părintele.

„Știu că părinții au depus o sesizare la inspectorat și la școală. Noi am citit și analizat sesizarea și am dispus măsurile legale în vigoare, conform legii educației.

E dreptul lui să fie în concediu fără plată, ne-a cerut din motive personale și, conform Codului Muncii, are dreptul să îi aprobăm această cerere”, a declarat directoarea Școlii Centrale din Capitală, Mariana Vișan.

Școala Centrală a mai fost implicată în trecut într-un scandal de proporții, atunci când o elevă a fost înjunghiată în biroul directoarei de la acea vreme. Se întâmpla în decembrie 2005. Agresorul, care avusese anterior o condamnare la 10 ani de închisoare, a fost atunci arestat.

Citeste si: Când au loc simulările la Bacalaureat. Calendarul examenelor de pregătire

 

Citește-ne pe

Citește și:

Când au loc simulările la Bacalaureat. Calendarul examenelor de pregătire

Spitalul Sibiu, după decizia procurorilor în dosarul de omor al pacienţilor de la ATI Covid: Am acţionat cu bună credinţă, cu misiunea de a salva vieţi

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Transport GRATUIT pentru elevi. Sorin Cîmpeanu: "Răspunsul este cât se poate de clar"

Elevii ar putea renunța la masca de protecție în timpul orelor de sport? Sorin Cîmpeanu s-a consultat cu reprezentanții din Ministerul Sănătății

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies