Un electrician român a câștigat un apartament în valoare de 300.000 de lire sterline pentru familia lui în Marea Britanie: ”Nu pot să cred, nu câștig niciodată nimic”| Video

Author: Madalina Maftei

A câștigat un apartament în valoare de 300.000 de lire sterline

Sursa: The Mirror

George, un român stabilit în Marea Britanie de mai bine de 10 ani, este norocosul câștigător al unui apartament de 300.000 de lire sterline. Cum a reușit să intre în posesia locuinței de lux?

Un electrician român a câștigat un apartament de lux pentru familia lui în Marea Britanie. George și soția lui, Violeta, nu reușeau să obțină un credit ipotecar pentru o locuință în care ar putea locui cu fiul lor, Adam. Norocul le-a surâs când se așteptau mai puțin, iar acum sunt proprietarii unui apartament în valoare de 300.000 de lire sterline.

Cum a reușit românul să câștige apartamentul de lux

Când a observat că nu reușește să primească un credit ipotecar, lui George i-a venit o idee care l-a transformat în proprietarul unui apartament de 300.000 de lire sterline, după 11 ani de locuit în chirie, potrivit The Mirror.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, care cumpărase 200 de bilete pentru o tombolă, a decisă să dubleze numărul biletelor chiar în ziua în care i-a fost respinsă cererea pentru credit ipotecar.

Fiecare bilet a costat două lire sterline, astfel românul a cheltuit în total 800 de lire pentru a-și mări șansele de câștig.

Citeste si: Acte necesare stimulent pentru nou-născuți 2022. Cum poți obține ajutorul financiar pentru creșterea copilului

George a câștigat astfel un apartament mobilat cu două dormitoare și două băi în Grays, Essex. Locuința e prevăzută cu un televizor uriaș cu ecran plat montat pe perete, un balcon spațios cu vederi spectaculoase ale zonei, o cadă mare, o cabină de duș și un pat dublu.

Românul este în extaz și a declarat că nu a câștigat niciodată nimic, iar acest premiu i-a schimbat total viața, după ce timp de 11 ani a stat în chirie.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

„Sincer nu pot să cred, nu câștig niciodată nimic”, a

spus George, care tocmai s-a mutat în noua sa casă.

George este fericită că el și familia lui au în sfârșit o casă a lor și nu mai sunt nevoiți să aplice pentru un credit ipotecar.

„Mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Închiriem de 11 ani și acum eu și familia mea putem avea în sfârșit un loc al nostru.”, a

mai spus românul.

Val de cutremure în România: unde au fost înregistrate și ce intensitate au avut seismele

Citeste si: Ajutor financiar în valoare de 2000 de lei pentru angajații din România! Decizia a fost luată în contextul scumpirilor masive

 

 

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!