Cum arată casa de 500.000 de euro a lui Jador. Cine este femeia alături de care a prezentat apartamentul

Author: Andreea Buinoschi

Jador și-a cumpărat o casă, și nu una oarecare, ci una de 500.000 de euro, pe care o va mobila după bunul plac. Artistul a împărtășit cu fanii această veste, fiind extrem de fericit și de mândru de realizarea sa.

Jador și-a îndeplinit o nouă dorință. După mai mulți ani în care a stat într-o garsonieră de care s-a plictisit, artistul și-a cumpărat un penthouse pe care l-a prezentat tuturor.

Cum arată casa de 500.000 de euro a lui Jador?

Jador se va muta în noua lui locuință alături de sora sa. Acesta a făcut un scurt filmuleț, prin care le-a arătat fanilor cum arată locuința în aceste momente. Penthouse-ul va avea două băi, o bucătărie, o cameră de zi, un dressing și două dormitoare.

„Am ales bloc, pentru că nu am timp să stau acasă, să fac prin curte treburi.

Eu sunt foarte fericit, pentru că întotdeauna mi-am dorit o casă și aveam nevoie de cineva familial, așadar, Cameluța a venit la București.

Este un penthouse de 136 de mp. Încă se lucrează, nu e gata”, a spus acesta pe canalul său de YouTube.

Apartamentul este nemobilat și va mai dura ceva până când totul va fi gata, dar Jador este extrem de entuziasmat și așteaptă cu sufletul la gură ca totul să fie pregătit și să se poată muta în casa pentru care a muncit enorm de mult.

Citeste si: Alex Zănoagă aruncă bomba despre fosta lui soție, Simina Loica: "Mă caută, mă întreabă unde sunt și cu cine"

Jador a fost jefuit de o persoană apropiată

În urmă cu o lună, Jador recunoștea că o persoană pe care a considerat-o ca fiind extrem de apropiată l-a jefuit. Mai mult decât atât, acesta a spus că nu a fost prima dată când evenimentul a avut loc, doar că, de data aceasta, suma de bani fără de care a rămas a fost destul de mare.

Mai mult decât atât, banii furați ar fi fost chiar banii surorii lui, deoarece aceasta a crezut că vor fi cel mai în siguranță la el acasă.

Din ce face bani cu adevărat Nelson Mondialu! Punem pariu că la asta nu te așteptai

„Mesaj direct pentru cel care mi-a ciordit din casă! Fratelo, eu mă bucur că am putut să îți fiu alături, să îți ajut familia, să nu o las să moară de foame, ți-am dat bani de fiecare dată când am cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă, așa, câțiva leuți, nu știu ce, n-am fost supărat și nici de data asta nu am fost supărat că mi-ai luat cam multicei bani”, a transmis Jador în mediul online.

Citeste si: Cine este Alexandra Dobia, iubita lui Jador de care cântărețul nu se mai desparte nicio clipă. Bogdan Mocanu, detalii în premieră: "Nu aș vrea să se despartă niciodată de el"

Din nefericire, pe lângă faptul că banii nu erau ai lui, aceștia fuseseră câștigați cu greu de către sora lui, în străinătate. De-a lungul timpului, Jador l-a ajutat pe respectivul de mai multe ori, atunci când a avut nevoie.

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies