De ce Bogdan Mocanu nu își poate face nicio iubită: "Aș vrea o femeie să semene cu fosta. Nu pot trece peste, nu am uitat-o"

Author: Alice Popescu

Bogdan Mocanu tanjeste dupa fosta iubita

Sursa: Instagram

Cantaretul a recunoscut ca nu isi poate lua gandul de la fosta iubita cu care a fost impreuna peste un an si jumatate.

Bogdan Mocanu ramane indragostit de femeia care i-a fost alaturi un an si jumatate chiar daca nu mai formeaza cu ea un cuplu.

In prezent, cantaretul nu vrea sa auda de nicio prezenta feminina in viata lui, ba mai mult fuge de femei deoarece nu este vindecat de cea pentru care a avut un adevarat cult si cu care isi dorea si copii. Nu se stie exact ce s-a intamplat intre ei pentru ca Bogdan Mocanu evita categoric sa vorbeasca despre acest subiect si spune ca fiul fostei sale iubite mentine o relatie extrem de apropiata cu el. 

Citeste si: Bombă la Casa Iubirii! Grațiela și Odeh s-au despărțit. Cine face dezvăluirea în premieră

Bogdan Mocanu nu o poate unita pe fosta iubita

"Îl iubesc pe fiul ei, ne vedem des, e puiul meu, nu s-a schimbat nimic. Nu ne vedem atât de des, dar profitam de timpul împreună, ne jucam. Am

început să petrecem mai mult timp în studio și eu și Nicolas și Jador. Am pierdut foarte multe nopți pe acolo. În fiecare seara lucram la o piesa. La Jador, majoritatea pieselor sunt scrise de mine", a explicat Mocanu pentru Online Story.

Pe mine ma intereseaza ca viitoarea mea iubita sa fie sincera si loiala, simpla. Vreau una ca fosta. Iti dai seama ca nu am uitat-o, nu poti trece peste un an jumate.

Despre ea am vorbit cel mai frumos, restul a murit de dinainte. Eu am altele pe cap acum, dar este si lucrul acesta in sufletul meu.

Bogdan Mocanu: "Vreau ca viitoarea mea iubita sa fie loiala, simpla"

Eu muncesc la casa si ma mai ajuta electricianul meu. Ma mai prefac ca il chem la sprituri. Nu te suna nimeni sa te intrebe daca ai nevoie de ceva. Toti intreba daca am terminat si daca sa vina sa bem. Fiecare om isi vede interesul. Ii inteleg, nu ii judec. Fiecare cu viata lui. 

Exclusiv! Bogdan Mocanu umblă cu un accesoriu care costă cât jumătate din terasa noului său apartament

Nu am avut o saptamana vacanta, dar la sfarsitul lui august o sa plec sau in noiembrie, Bangkok, Phuket, dar nu sunt hotarat, a adaugat Bogdan Mocanu.

 

 


Cookies