Un angajat al Ambulanței, infectat cu noul coronavirus

La Serviciul de Ambulanță București s-a dat alarma după ce un anagajat a fost depistat pozitiv cu coronavirus.


In articol:

În prezent, autoritățile au început o anchetă epidemiologică pentru a descoperi cu exactitate persoanele cu care bărbatul a luat contact și de unde ar fi putut să se infecteze.

Citeste si: Ministerul Apararii Nationale face un spital mobil pentru bolnavii de coronavirus. Cand va fi gata si ce dotari are

Asistentul de pe Ambulanța București a aflat rezultaul testului pentru coronavirus miercuri seara, moment în care autoritățile au intrat în alertă pentru a descoperi sursa infectării. Încă nu este cunoscut dacă bărbatul a luat virusul de la un pacient sau cotaminarea s-a produs în timpul liber, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Experiment reusit in Italia! Un orasel italian nu a mai raportat niciun caz nou de coronavirus in urma unui experiment

Un angajat al Ambulanței, infectat cu noul coronavirus

Se pare că angajatul de pe ambulanță nu prezenta simptome în momentul în care a fost testat. Imediat după aflarea rezultatului testului pentru COVID-19, colegii acestuia care urmau să intre în tură au fost opriți, urmând să li se recolteze probe pentru a fi testați pentru coronavirus.

Citeste si: Italia - 99% dintre cei care au decedat din cauza coronavirusului aveau alte boli

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate