Coronavirus Romania - Mai putine metrouri. Metrorex anunta reducerea numarului de trenuri pe toate magistralele

Metrorex anunţă, miercuri seară, reducerea cu 15 – 20% a numărului de trenuri de metro


In articol:

Metrorex anunţă, miercuri seară, reducerea cu 15 – 20% a numărului de trenuri de metro care vor circula pe toate magistralele, pentru limitarea răspândirii infecţiei cu coronavirus.

În contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecţiei cu Coronavirus, Metrorex ia măsura reorganizării circulaţiei trenurilor de metrou pe toate magistralele. Astfel, numărul de trenuri aflate in circulaţie se va diminua cu 15% până la 20% , în funcţie de evoluţia traficului de călători din aceasta perioadă”, a transmis, miercuri seară, Metrorex.

Compania afirmă că siguranţa pasagerilor rămâne prioritară.

Siguranţa călătorilor rămâne principalul nostru obiectiv şi vă asigurăm pe această cale că ne adaptăm reglementărilor autorităţilor din domeniu. În această situaţie fără precedent, echipa Metrorex depune toate eforturile pentru siguranţa şi confortul dumneavoastră”, a mai transmsi Metrorex.

Pentru reducerea răspândirii virusului, autorităţile au luat o serie de măsuri care să încurajeze distanţa socială şi rcomandă populaţiei să evite deplasările.

Citeste si: Rusia a lansat ”o campanie media de dezinformare semnificativă” împotriva Occidentului, pentru a înrăutăţi impactul coronavirusului

Citeste si: Ce spune despre coronavirus directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii

Citeste si: Coronavirus Romania - Grupa de varsta 40-49 de ani, cei mai multi pacienti din tara. Care este urmatoarea categorie afectata

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate