Coronavirus Romania - Grupa de varsta 40-49 de ani, cei mai multi pacienti din tara. Care este urmatoarea categorie afectata

În România, la această oră, sunt 246 de cazuri diagnosticate cu Covid-19, 29 de noi cazuri fiind înregistrate în ultimele 24 de ore.


In articol:

Grupul de Comunicare Strategică a furnizat, miercuri, noi statistici privind situația infectărilor cu coronavirus în România. Astfel, potrivit acestora, cea mai afectată grupă de vârstă este între 40 și 49 de ani, relateaza mediafax.

În România, la această oră, sunt 246 de cazuri diagnosticate cu Covid-19, 29 de noi cazuri fiind înregistrate în ultimele 24 de ore.

Dintre cele 29 de cazuri noi de coronavirus, 12 sunt în Bucureşti, 7 în Iaşi, 3 în Ilfov, 2 în Hunedoara, câte 1 caz în Alba, Bihor, Maramureş, Olt, Suceava

Potrivit statisticilor, cea mai afectată grupă de vârstă este între 40 și 49 de ani, cu 70 de cazuri, respectiv 28 la sută.

Următoarele categorii mai afectate sunt cele între 30 și 39 de ani, cu 64 de cazuri (26%) și 50-59 de ani, cu 47 de cazuri, respectiv 19%.

Astfel, persoanele cu vârste cuprinse între 30 și 59 de ani reprezintă 73 la sută din numărul total de îmbolnăviri.

sursa foto: stirileprotv.ro

Citeste si: Coronavirus poate sa supravietuiasca ore in sir in aer liber. Ce se arata in cel mai nou studiu

Citeste si: Grupa de sânge predispusă la infecția cu coronavirus. Iată ce au descoperit cercetătorii chinezi

Citeste si: Embolie pulmonara. Ce e embolia pulmonara si cat de grava este aceasta afectiune! Poate cauza moartea!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate