Un pilot de la Tarom, depistat pozitiv cu coronavirus. Ce măsuri au fost luate?

,

Apar probleme din cauza coronavirusului și la nivelul companiei Tarom. Un pilot a fost depistat cu noul coronavirus, iar autoritățile au luat imediat măsuri.


In articol:

Pilotul de la Tarom a fost depistat ieri cu coronavirus, asta după ce fusese într-o vacanță în Austria. Înainte de a afla diagnostictul, pilotul a intrat în contact cu alți nouă colegi.

Citeste si: Un pacient suspect de coronavirus a fugit din spital

Un pilot de la Tarom, depistat pozitiv cu coronavirus. Ce măsuri au fost luate?

Pentru că pilotul Tarom infectat cu virusul COVID-19 a intrat în contact cu mai mulți colegi, la nivelul companiei s-a luat decizia ca persoanele cu care acesta s-a întâlnit să intre în autoizolare la domiciliu. Incidentul a fost raportat de Grupul de Comunicare Strategică, cu precizarea că Tarom va continua să își desfășoare activitatea normal în perioada următoare.

Citeste si: Coronavirus România. Numărul cazurilor confirmate a ajuns la 246

"Având în vedere situația creată la nivelul Tarom prin depistarea pozitivă cu coronavirus a unui pilot din flota ATR, compania a recomandat tuturor persoanelor care au intrat în contact cu pilotul să intre în autoizolare la domiciliu. 

La prima anchetă internă persoana a avut contact cu 9 piloți.

O parte dintre aceștia au mai avut contact cu 22 de colegii și cu 19 membri de familie. Trebuie menționat că activitatea celorlalte departamente din cadrul Tarom se desfășoară normal. Piloții Airbus și Boeing împreună cu personalul navigant își desfășoară activitatea normal, cu respectarea măsurilor de combatere și răspândire a noului coronavirus.

De asemenea, flota ATR își desfășoară activitatea normal, cu excepția contacților direcți ai pilotului.

Activitatea Aeroportului Otopeni și a celor care se ocupă de dirijarea traficului aerian nu este afectată de această situație.", au precizat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Citeste si: Coronavirusul este un pericol mai mare dacă deja ai aceste probleme de sănătate

 

Citește-ne pe
Citește și:

Dacia oprește producția în România. Până când se aplică măsura și ce se întâmplă cu angajații?

Annalena Baerbock exultă după rezultatul obţinut în scrutinul parlamentar din Germania: 'Un rezultat fantastic. Avem un mandat pentru viitor'

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Turcia a anunțat primul deces din cauza coronavirusului

Ce crede Organizația Mondială a Sănătății despre măsura închiderii școlilor?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies