Un aer cald pătrunde în România și va determina creșterea temperaturilor în toată țara. Prognoza meteo ANM joi, 22 decembrie 2022

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru joi, 22 decembrie 2022

Sursa: PixaBay, canva.com

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, meteorologii anunță o încălzire a vremii. Iată cum arată prognoza meteo ANM pentru joi, 22 decembrie 2022.

Vremea se încălzește în toată țara în cursul zilei de joi, astfel că după ce începutul de săptămână a adus temperaturi ceva mai scăzute, acum maximele vor fi din nou peste cele normale pentru această perioadă a anului. Iată cum arată prognoza meteo pentru ziua de joi, 22 decembrie 2022.

Prognoza meteo ANM joi, 22 decembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Meteorologii anunță că presiunea atmosferică va începe să scadă treptat, iar un aer cald va pătrunde în România.

În jumătatea de sud a Europei va putea fi observată o încălzire a vremii în zilele următoare. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că valorile termice vor fi mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar în cursul zilei de joi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade, în timp ce noaptea va fi în continuare destul de frig, meteorologii anunțând minime cuprinse între -4 și -3 grade. 

Ziua de joi aduce o vreme schimbătoare, cu înnorări temporar accentuate în Maramureș și în estul Transilvaniei, în aceste regiuni fiind anunțate ploi. În Carpații Orientali, la altitudini mari, meteorologii anunță că mai pot fi posibile ninsori slabe. În restul țării, cerul va fi variabil, dar nu vor fi condiții de precipitații. La primele ore ale zilei, dar și în cursul nopții vor mai fi condiții de ceață.

La nivelul întregii țări, joi vântul va sufla slab și moderat. 

Această încălzire a vremii va aduce temperaturi ridicate inclusiv în ziua de Crăciun, potrivit estimărilor făcute de meteorologi.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun în Bucuresti. Prognoza meteo în ziua de 25 decembrie 2022

Vremea în București joi, 22 decembrie 2022

După mai multe zile cu temperaturi modeste, meteorologii anunță că vremea se va încălzi în București. Sunt anunțate maxime de 7-8 grade în cursul zilei de joi, o temperatură mai ridicată decât ar fi normal pentru ultimele zile din luna decembrie. În timpul nopții, minimele se vor situa în jurul celor normale pentru acest moment al anului, înregistrându-se temperaturi de -3 sau -1 grad. Cerul va fi mai mult variabil în timpul zilei, nu vor fi condiții de precipitații, iar vântul va sufla slab și moderat.

Zodiac Chinezesc: Anul 2023 este Anul Speranței. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă. Vor avea parte de o perioadă magică

Vremea în Brașov joi, 22 decembrie 2022

În cursul zilei de joi, meteorologii anunță vreme frumoasă la Brașov, cu nori și soare, dar și o temperatură maximă de 6 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. După lăsarea serii, minima va coborî până la 0 grade la Brașov, cerul va fi parțial noros, însă nu sunt anunțate precipitații. 

Vremea în Constanța joi, 22 decembrie 2022

Temperatura va crește considerabil la malul mării, astfel că în cursul zilei de joi, 22 decembrie 2022, maxima va urca până la 10 grade. Se anunță vreme frumoasă, cu nori și soare, în timp ce vântul va sufla slab. În timpul nopții de joi spre vineri, temperatura va coborî la 1 grad, iar cerul va fi acoperit de nori. 

Citește și: Prognoza meteo de Crăciun 2022 în România. Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă a anului

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies