Ultima ora! Ce se intampla cu pensiile. Liberalii au dat detaliile mult asteptate de romani

Author: L.S.
Actualizat: 26 nov 2020, 16:40

Liberalii au anuntat marti dimineata ce se va intampla cu pensiile romanilor in 2020, in contextul in care multe voci avertizeaza ca majorarea nu este sustenabila.

Deputatul liberal Dan Vîlceanu a anunțat marți, în direct în timpul unei emisiuni tv, ce se va întâmpla cu pensiile românilor, de la 1 septembrie 2020.

Pensiile vor creşte de la 1 septembrie 2019. Punctul de pensie va fi 1.775, aşa cum este legea. Că mi-a convenit mie sau nu legea asta, este în vigoare. Se face bugetul pe legile în vigoare”, a declarat Dan Vîlceanu la Antena 3.

Legea pensiilor prevede că punctul de pensie va fi majorat de la valoarea de 1.265 la 1.775 de lei, de la 1 septembrie 2020.

Citeste si: Indemnizatie somaj. Veste buna pentru someri! Se dau bani in plus din 2020

Citeste si: Rectificarea bugetara adoptata: cu cat au fost suplimentate pensiile si alocatiile

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Si premierul Ludovic Orban, cat și cele mai importante voci din guvernul liberal au dat în mai multe rânduri asigurări că legea va fi respectată și punctul de pensie va fi majorat conform calendarului.

Alocații 2023: Copiii  vor beneficia de venituri majorate. ”Cuantumul alocației de stat pentru copii se indexează”. Ce înseamnă acest lucru?

La ora actuală există o lege în vigoare pe care intenționăm să o aplicăm. De altfel e și puțin probabil ca în an electoral un parlament să modifice legea. Normal că vor crește pensiile”, a declarat, la rândul său, Premierul Ludovic Orban.

Citeste si: Legea pensiilor- Olguta Vasilescu, acuzatii grave la adresa noului ministrului Muncii: "Nu vor sa aplice Legea pensiilor"

Citeste si: Pensionarii sunt in panica: cei 40% promisi sunt poveste. "Nu va respecta Legea pensiilor"

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies