Ucidere din culpa. Mario Iorgulescu a fost informat oficial ca este anchetat in Romania

Mario Iorgulescu a fost informat ca este anchetat pentru ucidere din culpa. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal se afla intr-o clinica din Italia, unde a discutat cu un procuror


In articol:

Informații noi în ancheta accidentului rutier provocat în septembrie de Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Procurorii italieni i-au comunicat oficial că este anchetat pentru ucidere din culpă în România, relateaza digi24.ro. Întreaga procedură a avut loc într-un spital din peninsulă, unde tânărul a fost transferat în stare gravă, acum mai bine de o lună.

Ucidere din culpa. Mario Iorgulescu a fost informat oficial ca este anchetat in Romania

Procedurile au fost desfășurate de procurori italieni la solicitarea colegilor lor de la Parchetul Capitalei, după ce aceștia din urmă au emis un ordin european de anchetă, în cadrul unor proceduri care le permite magistraților italieni să desfășoare pe teritoriul statului lor proceduri pentru a îi ajuta pe colegii din România.

Practic, un procuror italian a mers la clinica unde este internat în prezent Mario Iorgulescu și, constatând că starea de săn[tate îi permite acestuia, i-a comunicat oficial faptul că are calitatea de suspect în dosarul penal deschis la București, după accidentul în care a fost implicat.

Mario Irogulescu este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui autoturism sub influența subtanțelor interzise.

Decizia de a-l pune pe Mario Iorgulescu sub acuzare a fost luată în luna septembrie de procurorii de la Parchetul Capitalei. Au încercat magristrații români să îi comunice acest lucru, oficial, lui Mario Iorgulescu în data de 19 septembrie. Dar pentru că starea de sănătate nu-i permitea, nu s-a putut îndeplini procedura, iar ulterior, familia, contrar indicațiilor medicilor din București a luat decizia de a-l transfera pe acesta în Italia.

sursa: digi24.ro

Citeste si: Declarații bombă despre Mario Iorgulescu: "Era deja scos de la aparate, a fost ascuns în Italia"! Ce dezvăluiri șocante a mai făcut o asistentă de la Elias

Citeste si: ULTIMA ORĂ Mario Iorgulescu și-a revenit! Fiul lui Gino Iorgulescu mănâncă și vorbește! Când va fi audiat de procurori

Citeste si: ULTIMA ORA despre MARIO IORGULESCU! Vestea venita de la clinica din Milano

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate