Declarații bombă despre Mario Iorgulescu: "Era deja scos de la aparate, a fost ascuns în Italia"! Ce dezvăluiri șocante a mai făcut o asistentă de la Elias

,

Unchiul lui Dany Vicol oferă informații șocante despre Mario Iorgulescu. Acesta susține că are informațiile de la o asistentă medicală de la Spitalul Elias.


In articol:

„După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu știa cine sunt. Mi-a spus că face școala de șoferi, dar îi este teamă să conducă în București mai ales după accidentul provocat de Mario.

Se gândea că ar putea și ea cădea victimă unui accident auto, cum a fost ăsta cu Mario. 

Știți ce mi-a spus asistenta, fără să știe că sunt unchiul? Că înainte ca Mario să fie scos din țară, el era deja scos de la aparate, și că asistentele nu se mai înțelegeau cu el! (...) Mario e scos de mult timp de la aparate, asta știm sigur, și ne revoltă informațiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. 

Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoțit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieșit din țară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape, că și dacă a fugit, doar face condiție fizică, iar justiția o să îl prindă în cele din urmă”, a declarat unchiul lui Dany Vicol la Radio Sport 1. 

Declarații bombă despre Mario Iorgulescu: "Era scos de la aparate"

După ce Dumitru Dragomir a declarat public că Gino Iorgulescu ar trebui să îi plătească 1 milion de euro familiei Vicol pentru moartea tânărului de 24 de ani care avea doi copii, unchiul lui Dany Vicol dezminte că așa se poate rezolva situația.

"Am văzut că Dragomir avansează sume.

Nu există sume cu care să cumperi viața unui om. Sa înceteze cu speculațiile! Țin să fac o precizare. Nimeni din familia noastră nu a cerut vreun ban familiei Iorgulescu. Am primit un singur telefon de la fratele lui Gino, Vicențiu, care ne-a întrebat dacă se poate implica la înmormântare și altele, dar a fost refuzat categoric. Vrem dreptate, atât!(...) Banii lor sunt bani furați, nu avem nevoie de ei, noi muncim de dimineața până seara să avem bani, nu să furăm.

Tot ce a apărut legat de bani e fals! Durerea este imensă, nu o poate cumpăra nimeni cu bani. Știm că atunci când faci crimă cu premeditare trebuie să plătești! Este crimă cu premeditare pentru că era beat și drogat la volan! Am mai auzit ceva revoltător, că Gino vrea să-l protejeze pe fiul lui și să nu-i spună încă cine a comis crima(...) Mă întreb când va afla și Mario că a comis o crimă, el este protejat", a mai declarat unchiul victimei. 

Citeste si: Gino Iorgulescu este distrus! Ce au descoperit medicii dupa ce Mario Iorgulescu a iesit din coma

Citeste si: Nimeni nu mai credea: Mario Iorgulescu isi revine! Ce s-a vazut in salonul de la spitalul Elias

Citeste si: Ultima ora: ce se intampla cu Mario Iorgulescu, la aproape o saptamana dupa accident! Medicii au facut anuntul

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

ULTIMA ORĂ Mario Iorgulescu și-a revenit! Fiul lui Gino Iorgulescu mănâncă și vorbește! Când va fi audiat de procurori

VIDEO Incendiu amenințător lângă Drobeta-Turnu Severin: A luat foc groapa de gunoi

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

ULTIMA ORA despre MARIO IORGULESCU! Vestea venita de la clinica din Milano

Mesajul socant transmis de mama lui Mario Iorgulescu pentru cei care ii judeca fiul: "Inteleg ca doriti sa moara" Cuvintele au fost atat de dure incat l-a sters dupa...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies