ULTIMA ORĂ Mario Iorgulescu și-a revenit! Fiul lui Gino Iorgulescu mănâncă și vorbește! Când va fi audiat de procurori

,

Mario Iorgulescu și-a revenit! Fiul lui Gino Iorgulescu a fost deconectat de la aparate, mănâncă și vorbește.


In articol:

Procurorii români îl așteaptă în țară pentru a fi audiat în dosarul penal deschis pe numele lui în urma accidentului mortal de pe Șoseaua Chitilei, în urma căruia tânărul Dany Vicol, în vârstă de 24 de ani, și-a pierdut viața.

Mario Iorgulescu nu este păzit şi este vegheat doar de familie, acestea fiind datele primite de către procurorii români de la medicii italieni, potrivit a1.ro.

Procurorii așteaptă întoarcerea în țară a lui Mario Iorgulescu pentru a fi audiat. Ar trebui să mai dureze până atunci. Se știe că Mario Iorgulescu nu va fi audiat în Italia, procurorii români luând decizia să aștepte până când acesta va reveni în țară. Ancheta nu a fost suspendată, însă procurorii români nu se vor deplasa în Italia pentru audieri.

Mario Iorgulescu, acuzat de ucidere din culpă

În urma accidentului mortal de pe Șoseaua Chitilei, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB) au dispus urmărirea penală pe numele lui Gino-Mario Iorgulescu pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

"Întrucât procurorul de caz a fost informat telefonic de către reprezentanţii spitalului cu privire la un posibil transfer al pacientului la o clinică din Uniunea Europeană, în cursul zilei de 20 septembrie, s-a decis ca activitatea menţionată anterior să fie efectuată de îndată.

În acest sens, la data de 19 septembrie 2019, în jurul orei 19,00, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, însoţit de ofiţeri din cadrul Poliţiei Capitalei, s-a deplasat la Spitalul Elias în vederea aducerii la cunoştinţă a acuzaţiei formulate. Însă, dată fiind starea de sănătate critică a persoanei în cauză, această activitate nu a putut fi realizată, medicii responsabili de tratarea pacientului apreciind că nu este oportună realizarea acestei activităţi procedurale", transmitea Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti într-un comunicat.

Ulterior, Mario Iorgulescu a fost transferat într-o clinică din Italia.

"În cursul dimineţii de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o ţară din UE. Instituţiile abilitate au fost informate în acest sens", transmitea într-un comunicat de presă Spitalul Elias după transfer.

 

Citește-ne pe
Citește și:

ULTIMA ORA despre MARIO IORGULESCU! Vestea venita de la clinica din Milano

Ludovic Orban a fost părăsit de încă un lider județean: Șeful PNL Teleorman a intrat în echipa lui Florin Cîțu

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Ultima ora de la clinica din Italia! Ce s-a intamplat cu Mario Iogulescu!

Gino Iorgulescu este distrus! Ce au descoperit medicii dupa ce Mario Iorgulescu a iesit din coma

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies