Nimeni nu mai credea: Mario Iorgulescu isi revine! Ce s-a vazut in salonul de la spitalul Elias

Apar noi vesti despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu.

Potrivit prosport.ro, organismul acestuia incepe sa isi revina dupa accidentul grav suferit in urma cu doua saptamani.

Se pare ca Mario Iorgulescu raspunde tratamentului administrat de medici, acest lucru fiind o surpriza chiar si pentru doctorii de la spitalul Elias.

In plus, potrivit acelorasi surse, Mario Iorgulescu si-ar fi miscat mana, semn ca organismul lui incepe sa isi revina iar activitatea cerebrala reintra in normal.

Citeste si: Semnal de alarmă de la OMS România! Mesaj clar pentru românii. Nu e de joacă - capital.ro

Gino Iorgulescu este in coma de 10 zile, fiind tinut la terapie intensiva.

In cursul saptamanii trecute medicii de la spitalul Elias dadeau un prognostic rezervat pentru Mario Iorgulescu.

"Referitor la starea de sanatate a pacientului Mario lorgulescu, internat in spitalul Elias, facem urmatoarele precizari: contuzia pulmonara are o evolutie lent favorabila, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scaderea consecutiva a necesarului de asistare ventilatorie.

"Leziunile peretelui toracic sunt inca in perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezectiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea in perioada de vindecare, dar riscul de fistula anastomotica persista", se arata intr-un comunicat emis de spitalul Elias.

Citeste si: S-a aflat: cati bani vrea familia lui Dani Vicol de la Gino Iorgulescu, dupa ce Mario le-a ucis fiul de 24 de ani

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies