Tzancă Uraganul a aflat sexul copilului: „Să ne trăiasă!”. Ce urmează să aducă pe lume Alina Marymar

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 ian 2023, 12:44

Alina Marymar și Tzancă Uraganul au pregătit o petrecere de zile mari, unde au aflat ce sex are copilul lor

Sursa: Instagram

Alina Marymar, iubita lui Tzancă Uraganul, este însărcinată. Aceasta se pregătește să aducă pe lume cel mai nou membru al familiei, iar fericiții părinți au aflat sexul bebelușului și sunt mai fericiți ca niciodată.

Tzancă Urganaul traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui, deoarece Alina Marymar este însărcinată.

Logodnica lui a stat cu sufletul la gură până a aflat ce sex are bebelușul pe care îl poartă în pântece.

Tzancă Uraganul și iubita lui vor avea o fetiță

Alina Marymar și Tzancă Uraganul au pregătit o petrecere de zile mari, unde au aflat ce sex are copilul lor. Cele mai importante persoane le-au fost aproape, ceea ce a făcut ca momentul să fie unul și mai special.

„Să ne trăiască! Fetița noastră!”, a fost mesajul prin care au anunțat ce urmează să aibă. Aceștia sunt extrem de fericiți, mai ales că anul trecut nu le-a dat o veste deloc bună acestora.

Din nefericire, Alina Marymar a pierdut o sarcină. Logodnica manelistului a reușit să depășească momentul dificil și așteaptă cu nerăbdare să își cunoască fiica.

Cei doi au vrut dintotdeauna să aibă un copil, dar anul 2022 i-a pus la încercare.

La finalul lunii august, aceștia au anunțat că sarcina Alinei nu a putut fi dusă la termen, deoarece era o sarcină extrauterină.

Citește și: Cum au apărut împreună Jador și Culiță Sterp la ziua unei tinere: "Ca să vezi diferența, eu cu mașina, asta cu mălaiul!"

Aceștia au avut suficient timp la dispoziție pentru a se pregăti, deoarece medicii i-au anunțat că sarcina este una cu probleme, pentru a ști de la începutul ce ar putea urma să se întâmple.

Chiar și așa, optimismul nu i-a părăsit, iar aceștia au mai încercat o dată.

„Nu am dat prea multe detalii. A zis doctorul că s-ar putea să fie o sarcină extrauterină. Așa a fost. Nu e nici o problemă. Ne-a anunțat din prima. Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi totul bine. Vom merge înainte”, a povestit acesta, pentru un post de televiziune.

Tzancă Uraganul este un tată extrem de implicat

Tzancă Uraganul are o fiică de patru ani pe care o iubește din toată inima. Încă de mică, Anais este învățată să fie cochetă, motiv pentru care acesta a dus-o la un salon de înfrumusețare. Acolo, micuța s-a aranjat așa cum a vrut și s-a simțit ca o adevărată prințesă.

Anais, fiica lui Tzancă Uraganul și a Lambadei, este răsfățata familiei. Tatăl ei nu se uită la bani atunci când vine vorba de ce își dorește ea și mereu o complimentează, fiind mândru de ea și pentru a-i da încredere în ea.

Andreea Tonciu, surpriza de proportii in showbiz! A publicat ANUNTUL  mult asteptat

Citește și: Tzancă Uraganu, primele declarații după ce a anunțat că își va rări cântările. Care este starea de sănătate a manelistului: "Nu mai am putere!"

„Ia să văd, cum ți-ai făcut părul? Mamă, ce frumos! Ți-ai făcut părul la salon. Ce frumoasă e Anais!”, a spus Tzancă Uraganul, în mediul online.

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies