Reacția lui Tzancă Uraganu, după ce s-a zvonit recent că este la terapie intensivă în Germania: „Ferească Dumnezeu”

,
Tzancă Uraganu

Reacția lui Tzancă Uraganu, după ce s-a zvonit recent că este la terapie intensivă în Germania: „Ferească Dumnezeu”

[Sursa foto: Facebook Andrei Velcu (Tzancă Uraganu)]

În decursul zilei de astăzi, s-a tot zvonit că Andrei Velcu, cunoscut drept Tzancă Uraganu, ar fi internat într-un spital în Germania, în comă. Manelistul nu a întârziat să infirme zvonurile apărute în presă.


In articol:

Potrivit informațiilor din presă, cântărețul de manele Tzancă Uraganu s-ar afla într-un spital din Germania, în comă, după ce a fost bătut crunt de mai mulți indivizi noaptea trecută.

Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu, reacție în urma zvonurilor cum că ar fi în comă într-un spital din Germania

[Sursa foto: Facebook Andrei Velcu (Tzancă Uraganu)]

Presupușii agresori ar fi fost foștii săi cumnați, frații Lambadei, mama copilului lui Tzancă Uraganu. S-a scris în presă că foștii cumnații ai lui Tzancă ar fi venit tocmai din Anglia în Germania, acolo unde cântărețul se afla la momentul acela, și l-ar fi bătut bâtele telescopice pe manelist.

Reacția lui Tzancă Uraganu la auzul zvonului cum că este în comă, internat în Germania

În urmă cu mai puțin de o oră, Tzancă Uraganu a decis să răspundă zvonurilor care umplă în presă și să infirme informațiile false care s-au scris despre el. Cântărețul, alături de câțiva apropiați de-ai lui, s-a filmat în timp ce declara, în mod ironic, că este la terapie intensivă și și-a pus dinții la loc.

Citeste si: Anchetă după ce doi polițiști și un jandarm s-au fotografiat cu Adi Minune și Tzancă Uraganul

Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu infirmă zvonurile apărute în presă

[Sursa foto: Facebook Andrei Velcu (Tzancă Uraganu)]

Citeste si: Protestul anti-restricții i-a scos din casă și pe artiștii din industrai muzicală. Tzancă Uraganu și Niculina Stoican au luat parte la manifestații

„Ce aveți mă? Ați înnebunit cu zvonurile astea, nu știți cum să mai faceți like-uri și vizualizări. Ferească Dumnezeu, nu mai poate omul să se mai ducă undeva să cânte că se scot zvonuri despre el. Terminați cu discuțiile astea proaste. Mi-au scos dinții, comă, ce aveți? Când o fi să am dinții scoși și comă, asta e, mergem înainte, asta e viața.(...) În primul rând, vreau să-i salut pe prietenii mei și pe cei care au crezut și ei treaba asta. După cum vedeți, este totul sub control.

Vă rog frumos să nu vă faceți griji, sunt doar niște zvonuri proaste și atâta tot”, a declarat Tzancă Uraganu, într-un videoclip postat pe pagina lui personală de Facebook.

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Cine este și cum arată Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganu

Adrian Zuckerman, fostul Ambasador al SUA în România, dă vestea: SUA pot suplini complet producția de gaze și petrol a Gazprom

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Tzancă Uraganul, acuzat că și-a bătut soția! "Pregătește-te, te mănâncă pușcăria"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies