Cine este și cum arată Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganu

,

Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganu, este femeia care i-a dăruit un copil manelistului. Cei doi au fost împreună mai mulți ani, dar acum și-a văzut fiecare de viața lui.


In articol:

Tzancă Uraganu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Lambada, femeia care l-a făcut și tată. Cei doi au împreună o fetiță, Anaisa, care luna viitoare va împlini 3 anișori. 

Cine este Lambada, fosta iubită a lui Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, este unul dintre cei mai în vogă maneliști ai momentului. Face o avere doar din YouTube: sute de mii de euro ajung în conturile artistului, doar din vizualizările pe care le au piesele lui. 

Dacă pe plan profesional, îi merge de minune, în ceea ce privește viața personală, manelistul a avut mai multe relații și a fost implicat în diferite scandaluri. 

Cea mai cunoscută parteneră a lui Tzancă Uraganu este, fără îndoială, Lambada. În luna iulie 2018, femeia i-a dăruit artistului și o fetiță. Micuța Anaisa a fost botezată de Florin Salam și de Roxana Dobre. 

fosta soție a lui tzanca uraganu
Lambada a avut o relație de mai mulți ani cu Tzancă Uraganu și i-a dăruit o fetiță
Lambada a avut o relație de mai mulți ani cu manelistul, dar nu au fost căsătoriți cu acte. Blonda superbă cu ochii verzi a recunoscut în mai multe rânduri că Tzancă Uraganu a înșelat-o, dar l-a iertat de fiecare dată. 

”Mai sunt care se pun pe el, niste gagicuțe. L-am mai prins, dar tot în casa mea stau”, declara Lambada în urmă cu ceva timp.

Una dintre femeile despre care s-a aflat că ar fi avut o relație cu Tzancă Uraganu a fost Mădălina Miu, o cântăreață de muzică de petrecere. 

În acea perioadă, au circulat și zvonuri cum că Tzancă ar fi agresat-o fizic pe Lambada. 

Cine este actuala iubită a lui Tzancă Uraganu

Până la urmă, Lambada și Tzancă Uraganu s-au separat, iar manelistul a fost văzut deja în compania altei femei. Este vorba despre Alina Stoican, cunoscută în lumea showbiz-ului drept Marymar. 

fosta soție a lui tzanca uraganu
Alina Stoican este noua iubită a lui Tzancă Uraganu
Superba brunetă este de profesie make-up artist și l-a cunoscut pe manelist prin cercul de prieteni. Alina are mai multe prietene care sunt cuplate cu artiști de muzică de petrecere, și astfel a ajuns să aibă și ea o relație cu Tzancă Uraganu. 

Circulă mai multe zvonuri conform cărora cântărețul ar fi cerut-o deja de soție pe tânără. Alina Stoican și-a pus pe contul de Instagram mai multe poze care confirmă relația de iubire pe care o are cu celebrul manelist.

fosta soție a lui tzanca uraganu
Alina Stoican este de profesie make-up artist și este cunoscută sub numele de ”Marymar”

În plus, superba brunetă a postat și imagini cu un inel cu diamant, alături de mesajul ”Yes”. 

fosta soție a lui tzanca uraganu
Actuala iubită a lui Tzancă Uraganu a postat poze cu un inel cu diamant

Tzancă Uraganu și iubita lui și-au făcut publică relația în luna aprilie a acestui an, când au început să fie văzuți împreună pe la diverse evenimente. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Kanal D, lider de piață, în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha”. Stația a acumulat o cotă de piață de peste 20% la nivelul populației din întreaga țară

Noi vești excelente de la Guvern! Se dau mai mulți bani pentru acești români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sâmbătă, începând cu ora 15.00, echipa ROventura vă invită într-un periplu ce se întinde din Țara Zărandului până în dulcea Moldovă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies