Anchetă după ce doi polițiști și un jandarm s-au fotografiat cu Adi Minune și Tzancă Uraganul

,
polițiști, jandarm Adi Minune si Tzanca Uraganul
Anchetă după ce doi polițiști și un jandarm s-au fotografiat cu cei doi maneliști pe care i-au amendat

O imagine în care apar celebrii maneliști, Adi Minune și Tzancă Uraganul, a devenit virală și s-a transformat într-un adevărat scandal la nivelul Poliției Române. Astfel, polițiștii, care tocmai îi amendaseră pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid, sunt anchetați acum în cadrul unui control intern.


In articol:

Poliţia Capitalei şi Jandarmeria Bucureşti au anunțat că fac verificări, după ce doi polițiști și un jandarm s-au fotografiat cu Adrian Minune şi Tzanca Uraganul, cei doi cântăreți de manele care au fost amendați, alături de alte persoane, după ce au participat la o petrecere, în sectorul 6, încălcând măsurile sanitare anti-COVID.

Doi polițiști și un jandarm s-au fotografiat cu Adi Minune și Tzancă Uraganul

Fotografia a fost postată pe Facebook de cântărețul cunoscut drept Tzanca Uraganul, pe numele său Andrei Velcu. Alături de acesta apare Adrian Copilul Minune, dar și doi polițiști și un jandarm. Aceștia din urmă poartă mască de protecțe, în timp ce cântăreții nu au deloc mască.

“Noaptea golanii! V-am zis că nu se mai poate face nici măcar un bairam nu m-aţi crezut”, este mesajul pe care l-a postat pe Facebook cântărețul Andrei Velcu, zis “Tzancă Uraganul”.

Adrian Minune, Tzanca Uraganu’
Adrian Minune, amendat la o petrecere la care a participat și Tzanca Uraganu’

 La nivelul Poliţiei Sectorului 6 din cadrul Direcţie Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, se fac verificări, a anunțat Poliţia Capitalei într-un comunicat.

„Referitor la o imagine apărută în spaţiul public unde doi poliţişti şi un jandarm apar lângă doi bărbaţi care nu poartă mască, precizăm că Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu tolerează abaterile de la Statutul Poliţistului şi de la Codul de etică şi deontologie al poliţistului.

În acest sens precizăm că la nivelul Poliţiei Sectorului 6 din cadrul Direcţie Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, structura de control intern efectuează verificări cu privire la acest eveniment pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea lui şi pentru luarea măsurilor în consecinţă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei

La rândul său, Jandarmeria Bucureşti a anunțat într-un comunicat, citat de News.ro,

o altă anchetă, dar și că jandarmul din imagine este cadru militar activ al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Nu tolerăm şi nu vom tolera niciodată orice formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituţia noastră şi vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, a anunțat Jandarmeria.

Se pare că amenda pe care Adi Minune și Tzancă Uraganul, alături de cei nouă petrecăreți, o au de plătit este de 38.500

lei.

“În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei”, arată un comunicat al Poliţiei Capitalei.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Nuntă mare în showbiz! Ruby a făcut pasul cel mare? Primele imagini cu ea în rochia de mireasă!

Chiar dacă este sub maximul său istoric, bitcoin depășește din nou valoarea de piață de 1 trilion de dolari

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Adrian Minune, mesaj neasteptat! Ce anunt a facut manelistul: ''Sunt Adrian Minune si incepe un nou sezon Puterea dragostei...''

Adrian Minune și-a făcut super-cadou de sărbători! Uite pe ce a cheltuit manelistul 400.000 de euro: "Noua jucărie" FOTO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies