Protestul anti-restricții i-a scos din casă și pe artiștii din industrai muzicală. Tzancă Uraganu și Niculina Stoican au luat parte la manifestații

Author: Ana Dinu
Protestul anti-restrictii

Mii de oameni din toată țara au ieșit aseară în stradă protestând împotriva noilor restricții. Printre protestatari s-au numărat Tzancă Uraganu și Niculina Stoican. Cei doi artiști au ieșit să protesteze împotriva măsurilor impuse de autorități.

Tzancă Uraganu și Niculina Stoican au luat parte la protestul organizat aseară împotriva noilor restricții. Protestatarii au plecat în marș din Piața Universității către Palatul Victoria, unde s-au unit două grupuri de manifestanți. Mii de oameni au participat aseară la protestul anti-restricții și au militat pentru libertate. 

Tzancă Uraganu și Niculina Stoican au participat la protest

Cântărețul susține că a reușit să adune 40 de mașini la protestul organizat în Ploiești.

Artistul a mai spus că polițiștii i-au însoțit la manifestații.

”Fac un apel la toţi colegii mei, să iasă în stradă cum am ieşit şi eu şi am adunat 40 de maşini”, spune manelistul în live-ul publicat pe Facebook.

Mii de oameni din toate orașele țării au ieșit aseară la protest, revoltați  fiind de noile măsuri impuse de autorități pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

Interpreta de muzică populară, Niculina Stoican, dar și alți interpreți, au participat aseară la protestul din Târg Jiu împotriva noilor restricții. Niculina Stoican a fost însoţită de cântăreţii Marian Medregoniu şi Delia Barbu. 

Cântăreața de muzică populară a transmis live pe Facebook imagini de la manifestații, iar la un moment dat cei trei artiști au început să și cânte.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Un alt artist care a participat la protest a fost Tzancă Uraganu, care a mobilizat oamenii să iasă în stradă.

N u mai se poate bătaia asta de joc care avem parte, la opt în case… Eu mă trezesc la şase seara, până mă spăl şi eu, mă schimb, se face şapte jumate. Apoi ies zece minute şi intru înapoi în casă, la opt.

Ce înseamnă asta?!”,  a spus artistul.

Citeste si: Klaus Iohannis, prima reactie dupa protestele romanilor! "Ura si violenta nu duc niciodata la rezultate constructive pentru societate!"

188 de persoane au fost luate la audieri din Capitală

Protestul din Capitală nu s-a desfășurat pașnic ca în alte orașe, reprezentanții Jandarmeriei au anunțat marți dimineață că 188 de persoane au fost implicate în incidente și duse la audieri, iar 12 jandarmi au fost răniți, trei dintre ei ajungând la spital.

Poliția Capitalei a declanșat cercetări pentru ultraj, furt calificat, tulburarea liniștii publice, distrugere, distrugere prin incendiere. Aseara au fost date 222 de amenzi în valoare de 200.000 de lei.

Citeste si: Prefectul Capitalei a anunțat că nu vor renunța la restricții! Mii de oameni au protestat aseară în Capitală împotriva noilor măsuri. Polițiștii au amendat 222 de persoane, iar 188 au fost duse la audieri