Aroganță maximă! Tzancă Uraganu a împlinită 31 de ani. Manelistul și-a făcut cadou cel mai șmecher Ferrari. Cum arată bolidul de sute de mii de euro

Author: Alice Popescu
Actualizat: 02 sep 2022, 00:10

Tzanca Uraganu a implinit 31 de ani

Sursa: Captură YouTube

Tzanca Uraganu si-a facut cel mai extravagant cadou de ziua lui de nastere! Manelistul si-a aratat superba achizitie.

Ziua de naștere a lui Tzanca Uraganu a fost că un adevărat festin la reședință familiei. Prieteni apropiați, frați, părinți și colaboratori au sărbătorit cei 31 de ani pe care i-a împlinit manelistul chiar de Sfântul Andrei. Mai mult, pentru cine nu știe, Tzanca Uranganu și-a sărbătorit și onomastica deoarece îl cheamă și Andrei. Aflat în vizita la cea mai tare petrecere, Adita a putut vedea în premiera cadoul exclusivist pe care și l-a făcut Tzanca și anume o mașină Ferrari de țoață frumusestea: "Este un Ferrari cabrio..."

a ținut să precizeze Tzanca pentru emisiunea online "Fită cu Adita".

Citeste si: Cine sunt, de fapt, agresorii lui Tzancă Uraganu'? Manelistul a recunoscut că a luat bătaie și a povestit ce s-a întâmplat

Tzanca Uraganu a implinit 31 de ani. Cadoul pe care si l-a facut este intr-adevar fita maxima

Tzanca mai are în garaj boliduri de lux printre care și un Audi cadou pentru tatăl lui.

Manelistul a ținut să îi facă o dedicație speciala lui Reghe și lui Bebeto, fiul antrenorului Craiovei. Tzanca Uraganu a rupt Youtube-ul în doua cu cel mai recent hit "Mărește zoom-ul" cu care în doar 4 zile a reușit să strângă nu mai puțin de 1, 3 milioane de vizualizări. Tzanca Uraganu tine primele pagini ale publicațiilor mondene cu scandalurile în care este implicat tot mai des. În urma cu o luna, Tazanca Uraganu a indurat o bătaie crunta în Germania, iar agresorii sunt învăluiți în mister.
Unii susțin că ar fi vorba despre frații Lambadei, însă, manelistul a declarat că au fost câțiva spectatori nemulțumiți.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tzanca Uraganu a incasat bataie sora cu moartea in Germania

Citeste si: Familia Sterp în doliu! Iancu și Culiță au făcut anunțul despre Ion Smecheru: "A intrat în coma alcoolică și din păcate nu s-a mai trezit!"

Este adevărat că am avut niște discuții. Au sărit niște oameni la mine. Cred că niște țigani sârbi erau. Nu știu exact de la ce a pornit, probabil erau supărați că nu le-am cântat lor mai mult la un eveniment. Au existat niște înjurături, după care au așteptat să fiu singur afară și, într-adevăr au sărit la mine. A fost o bătaie de stradă, n-a murit nimeni dintr-o bătaie de stradă.

S-au dat zvonuri prea multe cum că sunt mutilate, în stare gravă. Da, într-adevăr, au sărit trei inși la mine, mi-au dat cu spray, ca fetele, cred că aveau și poșete. M-au zgâriat, mi-au pus unghiile în față. Oamenii au tras de mine, au vrut să-mi dea cu rujul în cap, nu știu cu ce au vrut să-mi dea.

Vreau să vă spun că așa se mai întâmplă, când suntem pe la discoteci. Păi când primești bătaie de la trei inși trebuie să ai dinții sparți, să ai tot spart. După cum vedeți, eu eram în picioare.”, a povestit manelistul într-un live pe Facebook.