Câți bani câștigă Tzancă Uraganu într-o seară de cântare. Se află în topul celor mai bine plătiți artiști de manele din România

,
Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu

[Sursa foto: Facebook Andrei Velcu]

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști de la noi din țară. Toată lumea se întreabă cât costă să îți cânte la un eveniment artistul.


In articol:

Tzancă Uraganu  este unul dintre cei mai doriți maneliști pentru evenimente și petreceri. De mai bine de un an, Andrei Velcu, cunoscut drept Tzancă Uraganu, se bucură de un mare succes, mai ales pe YouTube, unde a reușit să spargă topurile cu fiecare melodie scoasă.

Andrei Velcu a reușit în doar șase luni să câștige din Youtube suma de 150.000 de euro, sumă care este în creștere cu fiecare hit pe care manelistul îl scoate.

Câți bani câștigă Tzancă Uraganu la un singur eveniment? Suma este de ordinul miilor de euro

Tzancă Uraganu se bucură de un mare succes în ultima vreme. Oamenii care vor să se bucure de melodiile artistului la propriile petreceri trebuie să plătească sume enorme.

Citeste si: Cine este și cum arată Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganu

La momentul actual, Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai căutați și ceruți artiști de manele când vine vorba de evenimente private. Tariful pe care îl avea manelistul în 2019 era de 5.000 de euro. Pe lângă această sumă mare de bani, cântărețul mai primea bani și din dedicații, care pot ajunge la ordinul sutelor sau miilor din partea invitațiilor care vor să facă un moment special.

Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu

[Sursa foto: Facebook Andrei Velcu]

Citeste si: Reacția lui Tzancă Uraganu, după ce s-a zvonit recent că este la terapie intensivă în Germania: „Ferească Dumnezeu”

Dacă vorbim despre alți maneliști la fel de celebri și doriți, artistul care cere cel mai mic preț este Adi de la Vâlcea, cu un tarif de 3.000 de euro/oră. Alt artist îndrăgit, Jean de la Craiova, are un tarif de cu 3.500

de euro/oră. Unul dintre maneliștii de aur ai României, Adrian Minune, are un tarif de 4.000 de euro/oră, la fel ca și Vali Vijelie.

Florin Salam

Florin Salam

[Sursa foto: Facebook Florin Salam]

Când vine vorba de Florin Salam, căpetenia tuturor maneliștilor, aceasta ajunge să strângă într-o noapte aproape 20.000 de euro. Suma poate să crească în cazul în care artistul participă la mai multe evenimente în aceeași seară. Pe lângă această sumă frumoasă de bani, Florin Salam mai are parte și de mulți bani din dedicații.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Dovada că Tzancă Uraganu' a mințit! Imagini șocante cu manelistul plin de sânge după ce fost bătut măr în Germania: "A avut mare noroc că n-a murit!"

FOTO - Președintele Ungariei face sport în Parcul Central din Cluj-Napoca: 'Un început de zi activ în Kolozsvár'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Reacția lui Tzancă Uraganu, după ce s-a zvonit recent că este la terapie intensivă în Germania: „Ferească Dumnezeu”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies