Familia Sterp în doliu! Iancu și Culiță au făcut anunțul despre Ion Smecheru: "A intrat în coma alcoolică și din păcate nu s-a mai trezit!"

,
A murit Ion Smecheru, un apropiat al familiei Sterp

Cine este Ion Smecheru, barbatul caruia familia Sterp i-a ridicat o casa

[Sursa foto: Instagram]

Se stie ca familia Sterp este una din cele mai inimoase si mai saritoare si niciodata nu a fost indiferenta la necazurile altor oameni.


In articol:

Au avut sau nu de-a lungul timpului, familia Sterp a dat mereu dovada de omenie și daca cineva le-a cerut ajutorul, toți membrii familiei au sărit punând mana de la mana să ajute.

Așa se întâmplă de fiecare data când cineva se afla la ananghie și chiar și fară că acea persoana să ceara, toți cei care fac parte din familie ajuta cu ce pot.

Citeste si: Familia Sterp, adevărați îngeri pentru Beni, copilul adoptat de ei! Ce surpriză colosală i-au facut de ziua lui

Familia Sterp in doliu! "Ion Smecheru" a murit

Așa este și cazul copilului adoptat de către toți membrii familiei Sterp, celebrul puști Beni care îi ajuta la treburile casnice, însă mai este un adevărat personaj pe care Iancu și Culita l-au ajutat să își ridice propria locuință. Este vorba de Ion Smecheru, un bărbat haios care și apărea în vlog-urile celor doi frate. Recent, bărbatul s-a prăpădit, iar cauza este una des întâlnită la sate și anume dependenta de alcool.

Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! 😢”,  a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.

Ion Smecheru, un apropiat al familiei Sterp, a murit

Ion Smecheru a cazut in coma alcoolica

[Sursa foto: Instagram]

Iancu si Culita Sterp au facut anuntul tragic despre barbatul caruia i-au ridicat o casa

Iancu si Culita au dezvaluit ca anul trecut pe vremea aceasta, barbatul era pe cale sa isi vada visul cu ochii si sa aiba propria locuinta. Pana si fanii celor doi frati au contribuit la ridicarea casei, iar imaginile stau marturie.

Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați.  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru 😔”, a scris Iancu Sterp, în descrierea fotografiei.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Războinicul Andrei Ciobanu a cerut-o de soție pe războinica Marilena, în direct. Cum a reacționat tânăra

Variola maimuței: OMS avertizează autoritățile să ia 'măsuri intensive de sănătate publică'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Beni, fiul adoptat de familia Sterp, celebru peste noapte! Gestul uluitor facut de Culita pentru el la botezul fiului sau

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies