Trupul neînsuflețit al unei femei a fost descoperit pe un câmp de lângă Popești-Leordeni. Femeia are în jur de 50 de ani

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 13 iul 2023, 01:50

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost descoperit pe un câmpl de lângă Popești-Leordeni

Sursa: Antena3.ro

Cadavrul unei femei a fost descoperit pe un câmp de lângă București. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit pe paznicul unui depozit din zona respectivă.

Cadavrul unei femei a fostă găsit pe un câmp de lângă Popești-Leordeni. Din primele informații femeia are în jur de 50 de ani și ar fi decedat cu o săptămână înainte ca trupul ei să fie descoperit. 

O femei a fost găsită moartă în apropiere de București 

Imediat ce a descoperit trupul femeii, paznicul depozitului din zonă a sunat la 112 și a anunțat autoritățile, potrivit Antena 3.

Anchetatorii veniți la fața locului au început cercetările, însă, din păcate, femeia nu a putut fi identificată.

”Eram de pază vizavi și a oprit un șofer de TIR pentru probleme personale și a dat peste cadavru într-o groapă, chiar lângă noi.

A venit omul, m-a anunțat, că era în trafic, eu am sunat la 112, a venit poliția, salvarea și s-a constatat că e moartă de vreo săptămână.

Așa a constatat doctorul”,
a declarat paznicul care a descoperit trupul femeii. 

Citeste si: Motivul pentru care un mort a fost luat de polițiști, din sicriu. Ce le-a cerut mama decedatului oamenilor legii

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cadavrul a fost transportat la INML

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, unde urmează să se stabilească dacă femeia a murit din cauze naturale sau dacă a fost ucisă. 

Cercetările în această cauză sunt în desfășurare.

Citeste si: Un bărbat și-a dat foc în grădina casei, și-a schimbat hainele, în vale, după care s-a întors acasă și s-a culcat. Acesta a ajuns de urgență la spital

A fost identificată persoana găsită tranșată și incendiată în portbagajul unei mașini, în apropiere de București

Cazul femeii găsit pe un câmp în apropiere de București nu este singurul caz de acest gen.

În urmă cu câteva luni trupul unei alte femei a fost găsit tranșat și carbonizat în portbagajul unei mașini, în Măgurele.

În primă fază, oamenii legii care au sosit la fața locului au încercat să identifice autoturismul, dat fiind faptul că mașina nu mai avea numere de

înmatriculare. Anchetatorii au reușit să afle mai multe informații despre mașina incendiată, unde s-a găsit și persoana tranșată și carbonizată, prin intermediul seriei de șasiu, autoturismul fiind o marcă românească din anul 2017, înregistrat pe Italia.

Ulterior, anchetatorii au aflat sexul victimei și au descoperit că este un bărbat, fără a oferi mai multe detalii despre caz.