Toți românii trebuie să știe! Ce ce întâmplă cu persoanele care se infectează cu varianta Delta a COVID-19

,
Vaccin
Persoanele care au varianta Delta a coronavirusului pot infecta alte persoane cu două zile înainte de apariția simptomelor[Sursa foto: PixaBay]

Persoanele care se infectează cu varianta Delta a coronavirusului pot infecta alte persoane cu două zile înainte să le apară simptomele.


In articol:

Persoanele care se infectează cu varianta Delta a coronavirusului pot infecta alte persoane cu două zile înainte să le apară simptomele. Aceasta ar putea fi schimbarea care va determina o creștere semnificativă a infectărilor cu COVID-19.

Ce se întâmplă cu persoanele care se infectează cu varianta Delta a COVID-19

Potrivit cercetărilor făcute de experți, infectările cu varianta Delta apar în timpul perioadei presimptomatice. 

„Tulpina Delta este mai contagioasă, în parte, deoarece persoanele infectate transportă și aruncă mai multă încărcătură virală decât versiunile anterioare”, a declarat dr. Stefen Ammon, șeful unui serviciu de asistență medicală la cerere.

Citeste si: ANUNȚUL care afectează milioane de români! Alexandru Rafila face previziuni sumbre despre pandemie: "Vor mai fi valuri, 5, 6…"

„În timp ce versiunea anterioară a COVID-19 era la fel de transmisibilă ca răceala obișnuită, varianta Delta este mai transmisibilă decât gripa sezonieră, poliomielita, variola, Ebola și gripa aviară și este la fel de contagioasă ca varicela”, a mai subliniat medicul.

Vaccinurile funcționează, dar transmiterea virusului este încă rapidă

Vaccin
Vaccinul contra COVID-19 funcționează, dar infectările sunt în continuare în creștere[Sursa foto: PixaBay]

Din cauza riscului crescut de infectare, varianta Delta este dominantă la nivel mondial. Mai mult de 90% dintre cazurile de infectare cu COVID-19 din Statele Unite reprezintă cazuri de variantă Delta.

În timp ce vaccinurile funcționează pentru diminuarea cazurilor ținute în spital sau decedate, studiile arată că persoanele vaccinate care intră în contact cu coronavirusul pot avea efecte virale la fel de mari ca cele ale persoanelor nevaccinate, așadar pot transmite infecția.

Citeste si: Alexandru Rafila vorbește despre vaccinarea obligatorie: „Eşecul campaniei de vaccinare a guvernului nu trebuie înlocuit cu măsuri coercitive”

”Varianta Delta a dezvoltat o capacitate de a se sustrage parțial imunității oferite de vaccinare.

Înseamnă că există mai multe ”infecții descoperite„ la persoanele vaccinate, decât au fost observate la versiunile anterioare ale virusului”, a declarat medicul Stefen Ammon.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Metoda foarte ieftină care te ajută să scapi de fumat. Costa 1 leu și îl găsești la orice magazin

Probleme pentru Simona Halep! Ar vrea să intre din nou în top 10 mondial, dar nu e sigură că mai poate: 'Să văd cât mai pot să mai dau pe teren'

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Cum se manifestă tulpina Delta a virusului COVID-19 la copii: „Mulți au un debut fals de infecție virală, cu dureri abdominale”

Ce este „degetul COVID”? Specialiștii explică în ce condiții apare această iritație, după infectarea cu virusul COVID-19

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies