Valul 4 al pandemiei lovește la nivel național! Circulația pe timp de noapte va fi restricționată în mai multe orașe din Spania

,
Valul 4 al pandemiei lovește la nivel național
Circulația pe timp de noapte va fi restricționată în mai multe orașe din țară[Sursa foto: Facebook]

Valul 4 al pandemiei face ravagii în această perioadă. Situația epidemiologică este dramatică, astfel autoritățile au decis implementarea unor restricții mult mai dure. Circulația pe timp de noapte va fi restricționată, au hotărât oficialii.


In articol:

Pandemia de coronavirus nu dă semne că se va sfârși prea curând, ba mai mult, valul patru al pandemiei de coronavirus a lovit mai multe regiuni, iar restricțiile impuse de autorități sunt extrem de dure.

Guvernul Cataloniei a cerut reinstaurarea restircțiilor de circulație pe timpul nopții în mai multe orașe.

Valul 4 al pandemiei lovește la nivel național. Circulația pe timp de noapte va fi restricționată în mai multe orașe din țară

Guvernul din Catalonia a decis reintroducerea restricțiilor de circulație pe timp de noapte în Barcelona, precum și în alte zeci de orașe, pentru a reduce răspândirea noii versiuni Delta a coronavirus, după cum relatează AFP.

Valul 4 al pandemiei lovește la nivel național
Restrictii de circulatie[Sursa foto: PixaBay]

Tribunalul din Catalonia nu a autorizat menținerea acestor restricții de circulație între orele 01:00 și 06:00 decât în 19 din cele 148 de orașe pentru care cererea a fost făcută. Astfel, executivul regional a făcut un nou demers pentru ca măsura să intre în vigioare cel puțin în locurile cele mai populate.

Se dorește ca în orașele cu peste 20.000 de locuitori, unde rata de incidență este de peste 125 de cazuri la 100.000

de locuitori în ultimele șapte zile, să se restabilească restricțiile de circulație pe timp de noapte, 43 de orașe sunt vizate de această solicitare.

Printre orașele în care s-a impus deja această măsură se numără și Barcelona, precum și principalele orășele din această regiune, cu peste 7,8 milioane de locuitori ca Loret de Mar, Salou și Cambrils.

Citeste si: Când vine, de fapt, valul 4 al pandemiei în România? Specialiștii anunță o creștere de peste 1.600 de cazuri zilnic

Catalonia a impus restricții dure pe cea mai mare parte a teritoriului

Catalonia se confruntă cu o creștere dramatică a numărului de infectări cu varianta Delta, mai ales, în rândul tinerilor încă nevaccinați, astfel, s-a decis restabilirea restricțiilor de circulație pe mare parte din teritoriu.

Situația este dramatică, barurile se închid cu forța la oara 00:30, iar în multe regiuni petrecerile nu pot fi împidicate.

Rata incidenței cumulate este 317,4 cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele două săptămâni. 

Citeste si: Lovitură cruntă pentru românii care vor să călătorească în această țara. A fost instaurata STAREA DE URGENȚĂ. Restricțiile sunt dure

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Vestea momentului! Când se va sfârși pandemia? Toată lumea trebuie să știe asta

Rata de incidență în fiecare localitate din Ilfov

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Lovitură cruntă pentru românii care vor să călătorească în această țara. A fost instaurata STAREA DE URGENȚĂ. Restricțiile sunt dure

Noi restricţii în Bucureşti! Ce reguli intră în vigoare? Anunțul făcut de prefectul Capitalei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies