"Tot timpul eram strâmbă, urâtă!" Vica Blochina, umilită de Victor Piţurcă. Fosta balerină a făcut dezvăluiri incendiare din relația cu fostul selecționer: "Mi-a făcut mult rău" 

Author: Diana Tilă
Actualizat: 29 mai 2023, 21:07

Vica Blochina, umilită de Victor Piţurcă.

Vica Blochina a fost invitata ediției de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Vica Blochina a venit în această seară, 28 mai, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D, unde a oferit telespectatorilor detalii incendiare din viața sa personală. Fosta balerină a povestit cum se comporta Victor Pițurcă cu ea în perioada în care formau un cuplu.

Citește și: Câți ani are și unde s-a născut Vica Blochina? „Am crescut cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea”

"Tot timpul eram strâmbă, urâtă!" Vica Blochina, umilită de Victor Piţurcă. 

Vica Blochina și Victor Pițurcă au format un cuplu timp de 16 ani și au împreună un băiat, pe care bărbatul nu l-a recunocut. Motiv pentru care Vica l-a dat în judecată, iar procesul de paternitate a luat sfârșit în noiembrie 2012. Atunci, instanța a decis ca fostul selecționer să plătească o pensie alimentară de 8.600

de euro lunar pentru băiețelul pe care acesta îl are cu fosta balerină.

"Enorm de multe! Probabil, lucrurile acestea din copilărie, că mă umilea pe mine profesoara, probabil mi-au plăcut, nu știu ce să zic. Da, m-a umilit foarte mult. Pe mine, acest om toată viața m-a desconsiderat.

Tot timpul eram strâmbă, urâtă, un copil prost, dar așa a fost să fie. Îmi era foarte greu să vorbesc, pentru că mie îmi pare rău de timpul pe care l-am pierdut acolo (n.r. în relația cu Victor Pițurcă).

Eu nu m-am considerat amantă. Nu mă deranjează lucrul acesta. Pe mine mă deranjează exact comportamentul respectiv. Acesta nu a fost comportamentul, pentru că eu am fost cealaltă femeie.

Eu m-am considerat tot timpul pe primul loc. Nu am simțit că mai exista cineva. Modul lui de a fi, după foarte mulți ani... cumva, el m-a manipulat. Eu fiind copil, aveam 19 ani, el avea 40. Modul meu de a fi, m-am legat de el cu bune și cu rele. Mi-a făcut mult rău acest om, foarte, foarte mult. Nu acest om, cât povestea. Mi-a deviat viața. Eu am plătit foarte scump și tot ce înseamnă pentru mine viața după el, vizavi de parteneri.
Pentru mine nu mai contează nimic, decât eu. Sunt super egoistă.",
a mărturisit Vica Blochina la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.