Cu ce bărbați s-a iubit Vica Blochina? „Bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc.”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 26 feb 2024, 01:15

Cu ce bărbați s-a iubit Vica Blochina?

Sursa: Facebook Vica Blochina

Vica Blochina a devenit cunoscută după relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă, însă acesta nu e singurul bărbat cu care aceasta și-a împărțit viața.

Vica Blochina a avut numeroase relații publice, iar admiratorii acesteia au fost mereu interesați de cei cu care aceasta alege să își împartă viața. Vica Blochina este invitata ediției de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D și va răspunde celor mai comune întrebări pe care oamenii le au. 

Citește și: Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cu ce bărbați s-a iubit Vica Blochina?

Vica Blochina a avut parte de o lungă relație cu fostul selecționer Victor Pițurcă, însă după ruptura dintre cei doi, aceasta a avut parte de mai multe eșecuri în dragoste, însă fosta balerină nu se oprește din a își căuta fericirea. Aceasta a declarat că o atrag mai mult bărbații cu bani, iar acest aspect financiar este foarte important pentru o relație. „Eu

am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a declarat fosta balerină, potrivit as.ro.

În anul 2022, admiratorii acesteia au speculat că Vica Blochina ar avea o relație cu Bănel Nicoliță, după ce aceștia s-au apropiat în cadrul unei emisiuni.

Aceasta a susținut însă că nu e loc de mai mult decât o prietenie între cei doi. 

În prezent, fosta balerină este singură și nu își dorește să se implice într-o relație serioasă până când nu găsește partenerul pe care ea îl caută.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În momentul ăsta nu iubesc. Mă simt foarte bine în pielea mea așa cum sunt. Eu întotdeauna am avut relație, niciodată nu am stat singură. Știu exact ce îmi doresc. Au fost perioade în care am avut relații cu cineva doar ca să nu stau singură. Decât să stau să pierd timpul… Mă simt foarte bine așa. Când o să fie momentul potrivit, acela o să fie al meu”, a spus vedeta.

Citește și: Vica Blochina, umilită de tatăl copilului ei: ”Ești proastă, tu nu vezi că ești o urâtă” De ce nu s-a măritat niciodată

Cât a durat relația ei cu Victor Pițurcă?

Vica Blochina a venit în România acum peste 20 de ani, iar înainte să fie în atenția presei și a publicului pentru relația ei cu Victor Pițurcă, aceasta a fost balerină la Clubul Melody din București.

Clubul Melody din București a fost și locul în care balerina l-a întâlnit pe Victor Pițurcă, perioadă în care ea avea doar 20 de el, iar el 39 de ani.

Victor Pițurcă era căsătorit cu Maria în perioada în care a întâlnit-o pe Vica, însă sentimentele de iubire dintre cei doi au fost prea puternice pentru a lăsa ca acest aspect să stea în calea fericirii lor. Timp de 16 ani, cei doi au avut o frumoasă poveste de dragoste, Vica fiind amanta acestuia. Din relația celor doi a rezultat și un copil, Edan, băiat pe care fostul selecționer l-a recunoscut la mult timp după nașterea acestuia. 

Victor Pițurcă nu a putut să renunțe la soția sa, iar Vica Blochina a suferit foarte mult din această cauză, motiv pentru care fosta balerină a început să se răzbune pe viitoarele ei iubiri. „Îmi plăcea să mă și răzbun. Bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc. Aveam o asemenea abilitate să se îndrăgostească de mine și să îi părăsesc. Nu îmi părea rău că suferă. Îi vedeam că suferă și îmi plăcea. Am avut relații foarte mișto, dar ei dădeau foarte mult și eu foarte puțin. Erau bărbați puternici. Eu în momentul ăla mă simțeam bine. Niciodată nu am iubit la fel de mult cât eram iubită”, a dezvăluit Vica Blochina, potrivit libertatea.ro

Citește și: Vica Blochina dă cărțile pe față și spune ce relație a avut cu Laurențiu Reghecampf. Declarația care o va pune pe jar pe Anamaria Prodan

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!