Top 30 cele mai bune filme de comedie din toate timpurile

,
Top 30 filme de comedie din toate timpurile

Top 30 filme de comedie din toate timpurile

[Sursa foto: PixaBay]

Care sunt cele mai apreciate filme de comedie din toate timpurile care au rămas în topurile internaționale?


In articol:

Cele

mai apreciate filme de comedie din toate timpurile care au rămas în topurile internaționale datorită atât numărului mare de vizualizări, cât și din punctul de vedere al încasărilor din cinema.

Top 30 cele mai bune filme de comedie pe care trebuie să le vezi

Filmele de comedie o să rămână mereu o modalitate plăcută de petrecere a timpului, așa că ți-am pregătit un top cu cele mai bune filme de comedie, atât noi, cât și vechi, pe care nu ar trebui să le ratezi!

The Breakfast Club – anul 1985

Este un film de comedie în care vei urmări povestea unui grup de adolescenți din diferite categorii sociale, care petrec o sâmbătă de detenție împreună în aceeași încăpere. După ce directorul școlii le impune reguli stricte, tinerii rămân o perioadă de timp nesupravegheați, timp în care au loc mai multe certuri. În ciuda tuturor disputelor, în final, între toți se leagă o prietenie strânsă.

Citeste si: TOP cele mai bune filme Netflix pe care să le vezi

The Breakfast Club film de comedie

The Breakfast Club

[Sursa foto: imdb]

The King of Comedy – anul 1982

Este un film de comedie neagră americană, care îi are în distribuție pe Robert De Niro și Jerry Lewis. Rupert Pupkin este un comic pasionat, dar nu prea priceput, care nu dorește altceva decât să fie în centrul atenției și, pentru a obține acest lucru, își urmărește și își răpește idolul pentru a îndreptă reflectoarele pe el.

The King of Comedy Film Comedie

The King of Comedy

[Sursa foto: imdb]

The Trouble with Harry – anul 1955

Problema cu Harry este că este mort și, deși nimănui nu-i pasă cu adevărat, toată lumea se simte responsabilă. După ce trupul lui Harry este găsit în pădure, mai mulți localnici trebuie să stabilească nu numai cum și de ce a fost ucis, ci și ce să facă cu corpul.

The Trouble with Harry Film Comedie

The Trouble with Harry

[Sursa foto: imdb]

Spaceballs – anul 1987

Este un film SF de comedie unde, planeta Spaceball este condusă președintele incompetent, Skroob, care și-a risipit tot aerul proaspăt. Un pilot și colegul său de încredere trebuie să vină în salvarea unei prințese și să salveze Planeta Druidia.

Spaceballs film comedie

Spaceballs

[Sursa foto: imdb]

The Full Monty – anul 1977

Șase șomeri, fără slujbe și fără bani se hotărăsc să scape de sărăcie și să facă striptease. Ei își doresc a fi o variantă a formației Yorkshire, o celebră trupă Chippendales. Femeile îi încurajează să meargă pentru „full monty ”- nuditate totală.

The Full Monty Film Comedie

The Full Monty

[Sursa foto: imdb]

Life of Brian – anul 1979

O comedie provocantă în care vei urmări povestea lui Brian, un om naiv, fiul din flori a unei prostituate. Născut de Crăciun, Brian din Nazaret își petrece viața fiind confundat cu un mesia.

Life of Brian Filme Comedie

Life of Brian

[Sursa foto: imdb]

Liar Liar – anul 1977

Film de comedie cu actorul Jim Carrey în rol principal. Actorul a fost nominalizat la Premiul Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-un film. Jim Carrey joacă rolul unui avocat obsedat care nu poate minți 24 de ore din cauza dorinței de ziua fiului său, după ce îl dezamăgește pe acesta pentru ultima dată.

Liar Liar film comedie

Liar Liar

[Sursa foto: imdb]

Mrs. Doubtfire – anul 1993

Filmul prezintă un actor recent divorțat care se îmbracă ca o menajeră pentru a putea interacționa cu copiii săi. Filmul abordează teme de divorț, separare și efectul pe care îl au asupra unei familii.

Mrs. Doubtfire Film Comedie

Mrs. Doubtfire

[Sursa foto: imdb]

This is the End – anul 2013

Citeste si: Top filme cu Arnold Schwarzenegger

Șase vedete din Los Angeles sunt blocate în casa lui James Franco după ce o serie de evenimente devastatoare tocmai au distrus orașul. În interior, grupul nu trebuie doar să înfrunte apocalipsa, ci și pe ei înșiși.

This Is the End Film Comedie

This Is the End

[Sursa foto: imdb]

National Lampoons Vacation – anul 1983

Clark Griswold, dorind să petreacă mai mult timp cu soția sa Ellen și copiii Rusty și Audrey, decide să conducă familia într-o expediție de la țară la suburbiile din Chicago, până la parcul de distracții din sudul Californiei Walley World, numit „America's Favorite Family Fun Park”." Pe durata călătoriei, ei au parte de mai multe ghinioane, dar toate se transformă în momente savuroase pentru privitori.

National Lampoon's Vacation Film Comedie

National Lampoon's Vacation

[Sursa foto: imdb]

American Pie – anul 1999

Filmul de comedie prezintă povestea a cinci băieți care fac un pact (cu excepția unuia dintre ei) pentru a-și pierde virginitatea înainte de a absolvi. O dată cu acest pact se întâmplă o serie de momente amuzante.

American Pie Filme Comedie

American Pie

[Sursa foto: imdb]

Office Space – anul 1999

Satirizează viața profesională a unei companii tipice de software de la mijlocul până la sfârșitul anilor 1990, concentrându-se pe o mână de indivizi obosiți de slujba lor.

Office Space Filme Comedie

Office Space

[Sursa foto: imdb]

Click – anul 2006

Michael Newman (Adam Sandler) pare să aibă totul, dar soția sa, Donna (Kate Beckinsale), este din ce în ce mai frustrată de timpul pe care trebuie să-l petreacă la locul de muncă. Michael nu poate găsi timp pentru a fi acasă până când nu întâlnește un inventator excentric (Christopher Walken) care îi oferă o telecomandă universală care controlează timpul.

Click Film Comedie

Click

[Sursa foto: imdb]

The Hangover- anul 2009

Cu două zile înainte de nuntă, Doug împreună cu trei prieteni hotărăsc să meargă în Las Vegas pentru petrecerea burlacilor. Aceștia petrec o noapte de pomină, din care nu își mai aduc aminte prea multe informații, iar dimineața găsesc în baie un tigru, un șifonier și un bebeluș de șase luni.

The Hangover Filme Comedie

The Hangover

[Sursa foto: imdb]

Robin Hood – Men in Tights – anul 1993

Nobilul cruciad Robin de Loxley (Cary Elwes) evadează din închisoarea din Ierusalim și se întoarce acasă pentru a descoperi că prințul rău John (Richard Lewis) i-a confiscat averea familiei și abuzează de cetățeni. Robin îi recrutează pe însoțitorul său orb, Blinkin (Mark Blankfield), prietenul său Will Scarlett O'Hara (Matthew Porretta) și Little John (Eric Allan Kramer) pentru a-și recâștiga casa.

Robin Hood – Men in Tights Filme Comedie

Robin Hood – Men in Tights

[Sursa foto: imdb]

Citeste si: Top 5 filme despre jocuri de noroc

Monty Python and the Holy Grail

O trimitere comică a circumstanțelor sumbre din Evul Mediu, așa cum este povestită prin prisma regelui Arthur și încadrată de o anchetă de crimă modernă. Când miticul rege al britanicilor își conduce cavalerii într-o căutare a Sfântului Graal, aceștia se confruntă cu o gamă largă de orori, inclusiv un cavaler negru persistent, un uriaș cu trei capete, periculosul castel Anthrax, un iepure ucigaș, o casă de fecioare și o mână de francezi nepoliticoși.

Monty Python and the Holy Grail Filme comedie

Monty Python and the Holy Grail

[Sursa foto: imdb]

The Big Lebowski – anul 1998

Jeff Bridges îl interpretează pe Jeff Lebowski, care insistă să fie numit „tipul”, un om relaxat care se întâmplă să aibă același nume ca un milionar a cărui soție datorează multor oameni periculoși o grămadă de bani- rezultând că aceasta să ajungă într-o spirală în lumea interlopă din Los Angeles.

The Big Lebowski Filme Comedie

The Big Lebowski

[Sursa foto: imdb]

Superbad – anul 2007

Povestea unor doi amici care nu se pot despărți niciodată unul de celălalt. Problema intervine atunci când ei află că la sfârșitul anului școlar ei vor pleca la universități diferite și atunci vor trebui să se despartă. Cei doi au temperamente extrem de diferite. Unul dintre ei este extrem de timid, în timp ce celalalt își bagă nasul peste tot. Este momentul că cei doi să își înfrunte temerile și să ajungă să își petreacă prima noapte de dragoste cu o fată.

Superbad Filme Comedie

Superbad

[Sursa foto: imdb]

Home Alone – anul 1990

Un copil zbuciumat în vârstă de opt ani trebuie să-și protejeze casa de o pereche de spărgători de case atunci când este lăsat accidental singur de familie în timpul vacanței de Crăciun.

Home Alone 1 Filme Comedie

Home Alone 1

[Sursa foto: imdb]

The Great Diactator – anul 1940

După o slujire dedicată în Marele Război, un frizer evreu (Charles Chaplin) petrece ani într-un spital al armatei recuperându-se, fără să știe de ascensiunea simultană a dictatorului fascist Adenoid Hynkel (tot Chaplin) și a politicilor sale antisemite. Când frizerul, care are o asemănare remarcabilă cu Hynkel, se întoarce în cartierul său liniștit, el este uimit de schimbările brutale și se alătură nechibzuit unei fete frumoase (Paulette Goddard) în răzvrătire.

The Great Dicatator Filme Comedie

The Great Dicatator

[Sursa foto: imdb]

Scary movie

Scary Movie reprezintă o serie de parodii ale culturii pop cu referire asupra celor mai populare imagini și momente discutate din filme recente, televiziune și reclame. Filmul prezintă scenele clasice din „Scream”, „The Sixth Sense”, „The Matrix”, „Știu ce ai făcut vara trecută” și „The Blair Witch Project”, apoi continuă să batjocorească o întreagă serie a clișeelor filmelor pentru adolescenți, indiferent de gen.

Scary Movie 1 Filme Comedie

Scary Movie 1

[Sursa foto: imdb]

Meet the Parents – Un socru de coșmar

Tot ceea ce poate merge prost pentru viitorul mire Greg Focker (Ben Stiller) se întâmplă. Problemele încep cu prima dezastruoasă întâlnire a lui Greg cu familia iubitei sale- mai ales cu tatăl ei intimidant, Jack Byrnes (Robert De Niro). Din acest punct toate lucrurile merg prost pentru protagonist.

Meet the Parents Filme Comedie

Meet the Parents

[Sursa foto: imdb]

Shaun of the dead

Shaun (Simon Pegg) este protagonistul în vârstă de 30 de ani, cu o existență plictisitoare și ușoară. Când nu lucrează la magazinul de electronice, locuiește cu cel mai bun prieten al său nebun, Ed (Nick Frost), într-un mic apartament de la periferia Londrei. Singurul element imprevizibil din viața sa este iubita sa, Liz (Kate Ashfield), care își dorește cu disperare ca Shaun să crească și să fie bărbat. Când orașul este inexplicabil infestat de zombi, Shaun trebuie să să-i protejeze atât pe Liz, cât și pe mama sa (Penelope Wilton).

Shaun of the dead Filme Comedie

Shaun of the Dead

[Sursa foto: imdb]

The Naked Gun – Polițist cu explozie întârziată

Locotenentul Drebin (Leslie Nielsen) este un tip total incompetent, dar care, prin cine știe ce minune, reușește întotdeauna să încurce atât de tare planurile răufăcătorilor, încât aceștia ajung mereu în spatele gratiilor.

The Naked Gun Filme Comedie

The Naked Gun

[Sursa foto: imdb]

Dumb and Dumber

Cei mai buni prieteni imbecili Lloyd Christmas (Jim Carrey) și Harry Dunne (Jeff Daniels) dau peste o valiză plină cu bani lăsăți în mașina lui Harry de Mary Swanson (Lauren Holly), care se îndrepta spre aeroport. Cei doi decid să meargă la Aspen, Colorado, pentru a restitui banii, fără să știe că sunt conectați la o răpire.

Dumb and Dumber Filme Comedie

Dumb and Dumber

[Sursa foto: imdb]

Virgin la 40 de ani

Andy Stitzer (Steve Carell) este un tip amabil, singur și care lucrează într-un magazin. Locuind singur, Andy, în vârstă de 40 de ani, își petrece timpul liber jucând jocuri video și pregătindu-și colecția de figuri de acțiune. În ciuda vârstei sale, Andy nu a avut niciodată relații sexuale, așa că prietenii săi, inclusiv calmul David (Paul Rudd), îl împing pe Andy să-și piardă virginitatea.

Virgin at 40 years old Filme Comedie

Virgin at 40 years old

[Sursa foto: imdb]

Un prinț în America

Prințul Akeem (Eddie Murphy) este prințul unei țări africane bogate și nu vrea nimic, cu excepția unei soții care îl va iubi în ciuda titlului său. Pentru a scăpa de o căsătorie aranjată, Akeem fuge în America, însoțit de colegul său Semmi (Arsenio Hall), pentru a-și găsi regina. Deghizat într-un student străin care lucrează în fast-food, se îndrăgostește de Lisa (Shari Headley), dar se luptă să-i dezvăluie adevărata identitate și intențiile conjugale ale tatălui său rege (James Earl Jones).

Coming to America Filme Comedie

Coming to America

[Sursa foto: imdb]

Lumea lui Wayne

Un spin-off pe ecran al scenetei „Saturday Night Live”. Rob Lowe joacă rolul unui producător care dorește accesul publicului „Wayne's World” la lumea televiziunii comerciale. Wayne (Mike Myers) și Garth (Dana Carvey) luptă pentru a-și salva spectacolul și iubita lui Wayne din mâinile lui Lowe.

Lumea lui Wayne Filme Comedie

Lumea lui Wayne

[Sursa foto: imdb]

Singur Acasă 2 – Pierdut în New York

La un an după ce Kevin McCallister a fost lăsat singur acasă și a trebuit să învingă o pereche de spărgători de case, el se trezește accidental blocat în New York City- și aceeași criminali nu sunt cu mult în urma sa.

Citeste si: Incredibil. Cum arata Sophia Loren la aproape 90 de ani. Toti au ramas cu gura cascata

Singur acasa 2 Filme Comedie

Singur acasa 2

[Sursa foto: imdb]

 

Sursa: Libertatea.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ti-o mai amintesti pe Sclava Isaura? Cum arata la 62 de ani Lucelia Santos

Cristian Buşoi îl contrazice pe Rareş Bogdan: Alexandru Rafila face treabă bună

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

BD la munte si la mare

Top 5 seriale cu vampiri pe care să le urmărești pe Netflix

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies