TOP cele mai bune filme Netflix pe care să le vezi

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 26 mai 2021, 16:57

Cauți cele mai bune filme sau cele mai noi filme? Ți-am pregătit mai jos o listă variată de drame, comedii sau documentare.

Dacă sunteți unul dintre oamenii

pasionați de filme, profitați de pandemia de coronavirus pentru a viziona filme uimitoare de acasă pe Netflix. Noi am făcut o selecție cu cele mai interesante titluri.

Citeste si: Harun din serialul "Hercai", poveste intensa de iubire alaturi de una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata cine i-a cucerit inima carismaticului Ahmet Kayakesen!

Top filme de pe Netflix 

Woman in the Window 

"Din cauză că suferă de o formă foarte severă de agorafobie, o psihologă este nevoită să stea tot timpul închisă în casă. O vecină este singura care reușește să-i câștige încrederea, dar într-o noapte, protagonista crede că prietena sa a fost ucisă. Încearcă să elucideze misterul unei crime din propria casă, dar descoperă că situația e mai terifiantă decât pare, iar ea este principala țintă."

I Am All Girls 

"Un film polițist și de acțiune care pare să te țină în suspans, dar să te și înfioare. O detectivă descoperă o rețea de traficanți de copii, adică o rețea de monștri cu chipuri umane care vând copii răpiți unor pedofili, mulți dintre ei fiind oameni cu statut social impozant."

Citeste si: Azize pregateste lovitura de gratie familiei Sadoglu! Azat, victima razbunarii crunte pusa la cale de diabolica Azize! Nu ratati un nou episod dramatic din "Hercai", luni, 17 mai, de la 20:00, la Kanal D!

Army of the Dead 

"În urma unei epidemii zombi care a secerat Las Vegas-ul, niște mercenari fac un ultim pariu și se aventurează în mortala zonă de carantină pentru a da cea mai mare spargere din câte s-au văzut."

Oxygen 

"După ce se trezește într-o unitate de criogenizare, o tânără pe nume Liz se luptă să supraviețuiască, dar și să-și amintească cine este înainte să i se termine oxigenul din capsulă."

Super Me 

"Un fantasy chinezesc promițător despre un scenarist cam ghinionist, dar care descoperă într-o bună zi sau, mai bine zis, într-o noapte, că are puterea de aduce în realitate lucrurile pe care le visează (arme, bani, antichități etc.). Când secretul său este descoperit și de alții, scenaristul își face dintr-o dată foarte mulți așa-ziși prieteni care vor să se îmbogățească."

Citeste si: Firat din serialul "Hercai", un adevarat "Don Juan" in viata reala! Iata cine este femeia care i-a furat inima celebrului actor Cahit Gok!

Monster

"Este o dramă realizată după un roman despre un adolescent cu potențial, dar care ajunge să fie implicat într-un jaf soldat cu crimă. Tânărul se luptă să-și dovedească nevinovăția, dar se confruntă cu un sistem mai degrabă criminal decât legal."

And Tomorrow the Entire World

"O tânără studentă la drept se alătură unui grup anti-fascist, dar descoperă ulterior că situația degenerează și ajunge să fie implicată în tot mai multe conflicte violente."

Dance of the Forty One 

E"ste un film bazat pe o întâmplare reală. Un congressman gay se însoară (de ochii lumii) cu fiica președintelui mexican, dar are ulterior o relație amoroasă cu un bărbat într-un club secret. Când se află, societatea îl pune la zid."

Blue Miracle 

"Este un film bazat pe o poveste adevărată. Pentru a salva orfelinatul de la faliment, distrus în urma unui uragan, îngrijitorul și copiii de acolo sunt nevoiți să facă echipă cu un pescar cam ranchiunos pentru a-l ajuta să câștige o mare competiție de pescuit maritim (și să-și primească și ei partea, evident). Dacă îți plac marea, aventurile, dar mai ales pescuitul, sigur o să-ți placă și acest film. Vezi mai jos trailer-ul."

Citeste si: Ce filme și seriale apar în luna mai pe Netflix România

Ghost Lab 

"După ce sunt martorii unui fenomen paranormal în cadrul spitalului în care lucrează, doi medici decid să găsească dovezi științifice care să ateste că fantomele există."

Producții noi Netflix august 2022. Când au loc premierele și care sunt cele mai așteptate filme și seriale în ultima lună de vară 2022

Baggio: The Divine Ponytail 

"Este un film biografic despre Roberto Baggio, considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile."

 


Cookies