Care sunt cele mai apreciate seriale turcești conform site-ului imdb.com. Unele dintre ele sunt și la Kanal D

Author: Denisa Avram
Care sunt cele mai populare seriale turcesti, potrivit paltformei imdb

Iată care sunt cele mai populare 10 seriale turcești. Pe două dintre acestea le poți urmări și pe Kanal D.

În ultimii ani, serialele turcești au devenit din ce în ce mai populare și apreciate. Dacă nu ai mai vizionat până acum un serial turcesc, iată o listă cu cele mai îndragite producții, potivit imdb. Două dintre acestea se regăsesc și în grila Kanal D.

TOP 10 cele mai apreciate seriale turcești

1. Legea familiei (2017)

Serialul Legea familiei (2017) este centrat pe famila de mafioți Koçovars. Atunci când clanul riscă să piardă controlul asupra cartierului pe care îl dețin, fiul cel mai mic trebuie să se întoarcă înapoi acasă, de unde nu mai are cale de scăpare. Producția îi are în distribuție pe: Aras Bulut Iynemli, Riza Kocaoglu, Cem Uslu și Ertugrul Aytaç Usun.

2. Kurulus: Osman (2019)

Producția urmărește viața lui Osman Bey, fiul lui Ertugrul Gazi și fondator al Imperiului Otoman.

Distribuția îi include pe: Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragip Savas și Emre Basalak.

3. Fatma (2021)

Fatma pleacă în căutarea lui Zafer, însă comite o crimă neașteptată, care o va obliga să continue să ucidă pentru a supraviețui. Actorii principali sunt: Burcu Biricik, Mehmet Yilmaz Ak, Sehsuvar Aktas, Hazal Türesan.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Hanife din serialul "Hercai", una dintre cele mai talentate si indraznete actrite din Turcia! Iata cat de frumoasa era celebra Aydan Burhan la debutul ei in actorie!

4. Hercai (2019)

Serialul Hercai  spune povestea tulburatoare a unei tinere care este nevoită să plătească pentru greșelile din trecut ale familiei sale. În centrul acțiunii se află Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri ale căror vieți, pline de traume din copilărie, ajung să se unească printr-o poveste de dragoste pentru care vor lupta, în ciuda tuturor obstacolelor.

Serialu poate fi vizionat de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D. 

5. Putere si glorie (2014)

Putere si glorie (2014) spune povestea eroică a lui Ertugrul Ghazi, tatăl lui Osman (Uthman), care a fondat Imperiul Otoman. Distribuția îi include pe: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Cengiz Coskun, Nurettin Sönmez

6. Sen Çal Kapimi (2020)

Sen Çal Kapimi este un serial de comedie, care îi are ca protagoniști pe Serkan și Eda care, din obligați de circumstanțe, trebuie să se unească ptrintr-o logodnă falsă.

Actorii principali sunt: Hande Erçel, Kerem Bürsin, Evrim Dogan și Anil Ilter.

Citeste si: Kerem din serialul "La rascruce", unul dintre cei mai atragatori actori ai momentului in Turcia! Iata cu cine s-a casatorit in secret chipesul Alperen Duymaz!

7. Ultimul protector al orașului (2018)

Ultimul protector al orașului îl are ca actor principal pe Çagatay Ulusoy  și urmărește aventura lui Hakan, un tânăr al cărui viață se trasformă complet atunci când află că este legat de o lume veche, secretă și descoperă că menirea lui este să protejeze

orașul Istambul.

8. Dragoste de contrabanda (2014)

Omar este ofițer de poliție. După moartea logodnicei lui el se decide să ancheteze condițiile suspecte care au dus la decesul persoanei iubite. Din distribuție fac parte: Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Erkan Can și Damla Colbay.

9. Atiye (2019)

O pictoriță din Istambul se îmbarcă în aventura de a scoate la suprafață secretele universului, cu ajutorul unui sit arheologic Anatolian. Astfel, aspecte necunoscute din trecutul ei vor fi, de asemenea, descoperite. Actorii principali sunt: Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Senolsun, Civan Canova.

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 49, sezonul 1, marți, 1 iunie 2021- VIDEO

10. La rascruce (2018)

Serialul 'La rascruce', îl are ca personaj principal pe Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) care își pierde soția și fiica în urma unui actac terorist. Vinovăție îl împinge la un gest disperat, și anume suicidul. Decizia de a-și pune capăt zilelelor îi va schimba, însă, existența într-un alt mod. La răscruce poate fi urmărit, la Kanal D, în fiecare joi și vineri, la ora 23:30, după Survivor România. 

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 38, sezonul 1, vineri, 28 mai 2021- VIDEO

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!