Toata lumea credea ca cersetoarele umilite de fanii echipei de fotbal PSV Eindhoven sunt romance! Iata adevarul despre originea femeilor

A devenit o adevarata obisnuinta, pentru occidentali sa spuna ca toti cersetorii sunt din Romania.

Asa se face ca, aproape nimeni, nu se mai sinchiseste sa-i intrebe de unde vin, pe cei care stau cu mana intinsa. Un cantaret turc a vrut sa faca, lumina, in cazul femeilor umilite.. de fanii olandezi si iata, ce-a descoperit!

Toata lumea credea ca cersetoarele umilite de fanii echipei de fotbal PSV Eindhoven sunt romance. Un cantaret turc sustine, insa, altceva! Le-a filmat si el pe femeile care adunau monedele aruncate de suporterii olandezi. Artistul sustine ca femeile sunt, de fapt, de etnie roma din Turcia si ar locui intr-un cartier din Istanbul.

De la mii de kilometri departare de locul in care s-a produs acest incident, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a condamnat ferm atitudinea fanilor olandezi.

Din informatiile pe care le primise presedintele Turciei, femeile ar fi fost de origine siriana, refugiate in Spania. De altfel, s-a scris initial despre acest femei si ca ar fi romance!

Tara de origine chiar nu mai conteaza in aceasta situatie de-a dreptul strigatoare la cer!  Aceste femei au fost umilite intr-o piata publica de niste suporteri, care nu s-au gandit nici macar o clipa cat de inuman este gestul lor. Sa le fie rusine!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate