„Ți-ai bătut joc de Isa! Nici măcar nu ai răspuns la telefon”. În timp ce Oana Roman îl pune la zid pe Marius Elisei, acesta și-a schimbat numărul de telefon

Autor: Andreea Buinoschi

Fiica Mioarei Roman susține că singura modalitate prin care poate să comunice cu fostul ei partener este public

Sursa: Instagram

Oana Roman este nemulțumită de modul în care Marius Elisei se comportă cu Isa, motiv pentru care și-a exprimat, din nou, nemulțumirea. În tot acest timp, sătul de mesajele primite din partea fostei partenere, Marius Elisei și-a schimbat numărul de telefon.

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei nu pare să mai aibă cale de întoarcere. Pe zi ce trece, Oana Roman scoate la iveală din ce în ce mai multe nemulțumiri pe care le are la adresa fostului partener.

Oana Roman susține că fiica ei plânge după Marius Elisei

Din cauza afirmațiilor făcute la adresa lui Marius Elisei, care nu îl pun deloc într-o postură prea bună, Oana Roman a fost blocată de acesta pe rețelele de socializare.

Prin urmare, fiica Mioarei Roman susține că singura modalitate prin care poate să comunice cu fostul ei partener este public. Așadar, nemulțumirile pe care aceasta le are cu privire la modul în care Marius Elisei își tratează fiica au fost comunicate în online.

„Azi, am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă. L-a sunat să-l roage (n.r. pe Marius Elisei) măcar să o ia într-o zi de la after, să petreacă un pic de timp cu el.

El i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns.

Citește și: "El are bani doar de țigări și de băutură" Oana Roman, atac dur la adresa lui Marius Elisei:”Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă”

Ai promis ca să te vezi cu Isa. Te sună de azi dimineață în continuu și nu răspunzi.

Felicitări! Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat ieri toată ziua. Nu ți-ai văzut copilul de peste trei săptămâni. Te sună. Îți spune că vrea să te vadă”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marius Elisei și-a schimbat numărul de telefon

După ce Oana Roman i-a trimis mai multe mesaje  acestuia pe numărul personal de telefon, Marius Elisei a decis să și-l schimbe. Acesta a făcut anunțul în mediul online, rugându-i pe cei care îl contactau pe numărul de telefon vechi să nu o mai facă.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, Marius Elisei a făcut o nouă serie de declarații, spunând că Oana Roman minte în afirmațiile pe care le face și a rugat-o să înceteze.

De asemenea, Marius Elisei i-a reproșat că nu merita să o ia de soție și nici altceva din tot ceea ce i-a oferit în zece ani de relație, menționând și lupta cu kilogramele a acestei: „Și nu uita! Vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”.

Citește și: „Am trăit ani de zile un abuz emoțional mental extrem”. Oana Roman face dezvăluiri despre cele mai grele momente din timpul relației cu Marius Elisei

Oana Roman nu a lăsat lucrurile așa și i-a transmis că, prin comportamentul de care dă dovadă, demonstrează că nu are bun simț și că nu se comportă ca un bărbat adevărat.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!