Teo Trandafir, reacție incredibilă când a auzit despre noua relație a lui Theo Rose: „Nu înțeleg ce treabă au”

,
Teo Trandafir reacție relație Theo Trandafir și Anghel Damian

Cu ceva timp în urmă, Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, și-au spus „adio” pe cale amiabilă. Multă lume a judecat despărțirea dintre cei doi, dar iată ce părere are Teo Trandafir despre acest subiect.


In articol:

De ceva vreme, Theo Rose și Alex s-au despărțit. Cu toate că lumea credea că vor ajunge să facă nuntă și copii, aceste lucruri nu au mai avut loc fiindcă drumurile lor s-au separat.

Cei doi au decis să se despartă pe cale amiabilă fiindcă nu se mai înțelegeau iar, între timp, Theo s-a cuplat cu actorul Anghel Damian.

Ce spune Theo Rose despre despărțirea de Alex Leonte

Theo Rose despre despărțirea de Alex

Pentru că presa și internauții au făcut gălăgie în privința faptului că Theo Rose l-ar fi lăsat pe Alex pentru Anghel Damian, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a lămurit situația și a explicat, de fapt, cum stau lucrurile, pentru a opri speculațiile și pentru a nu mai fi învinovățită pe nedrept.

„Nimeni n-a înșelat pe nimeni, Alex știa despre existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de exisența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia, ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta dacă nu există toate dovezile”, a declarat Theo Rose, pe Instagram, acum ceva timp.

Citeste si: Cine este iubitul lui Theo Rose! Nu toți știu că acesta are un tată celebru

Teo Trandafir, despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: „Nu înțeleg”

Teo Trandafir despre relația lui Theo Rose cu Anghel Damian

„Eu nu mă fac că plouă. Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez, că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa înseamnă că știe el mai bine de ce, și că o fi mai bine. O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări.

Ca să termin într-o notă pozitivă, ca să mai știți ce gândesc și eu, că în rest toată lumea zice ce gândesc, zici că nu s-a mai despărțit lumea. La final toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia”, a mai declarat Theo Rose, după ce a văzut că lumea vorbește din ce în ce mai mult despre relația ei cu Anghel Damian și despărțirea de fostul ei partener, Alex.

Citeste si: Cine e Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar. Cu ce se ocupă acesta și ce experiență l-a maturizat prematur

În cadrul emisiunii „Teo Show”, Teo Trandafir, văzând declarațiile artistei, a afirmat că nu înțelege de ce oamenii se bagă în viața ei, luându-i apărarea și dându-i dreptate în tot ce spune. 

„Vorba lui Theo Rose, dacă nu ne despărțim noi, cine să se mai despartă. Nu e nici prima, nici ultima, și nu înțeleg ce treabă au internauții la treaba asta”, a declarat Teo Trandafir.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este iubitul lui Theo Rose! Nu toți știu că acesta are un tată celebru

Nicoale Ciucă se va întâlni cu Ursula Von der Leyen, la inaugurarea interconectorului de gaze Grecia-Bulgaria / Video

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia! Motivul pentru care îi lasă telefonul acasă: ''Aș fi înnebunit''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies