Teo Trandafir, reacție incredibilă când a auzit despre noua relație a lui Theo Rose: „Nu înțeleg ce treabă au”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 sep 2022, 14:37

Cu ceva timp în urmă, Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, și-au spus „adio” pe cale amiabilă. Multă lume a judecat despărțirea dintre cei doi, dar iată ce părere are Teo Trandafir despre acest subiect.

De ceva vreme, Theo Rose și Alex s-au despărțit. Cu toate că lumea credea că vor ajunge să facă nuntă și copii, aceste lucruri nu au mai avut loc fiindcă drumurile lor s-au separat. Cei doi au decis să se despartă pe cale amiabilă fiindcă nu se mai înțelegeau iar, între timp, Theo s-a cuplat cu actorul Anghel Damian.

Ce spune Theo Rose despre despărțirea de Alex Leonte

Pentru că presa și internauții au făcut gălăgie în privința faptului că Theo Rose l-ar fi lăsat pe Alex pentru Anghel Damian, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a lămurit situația și a explicat, de fapt, cum stau lucrurile, pentru a opri speculațiile și pentru a nu mai fi învinovățită pe nedrept.

„Nimeni n-a înșelat pe nimeni, Alex știa despre existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta.

Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de exisența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia, ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta dacă nu există toate dovezile”
, a declarat Theo Rose, pe Instagram, acum ceva timp.

Citeste si: Cine este iubitul lui Theo Rose! Nu toți știu că acesta are un tată celebru

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Teo Trandafir, despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: „Nu înțeleg”

„Eu nu mă fac că plouă.

Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez, că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa înseamnă că știe el mai bine de ce, și că o fi mai bine. O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări.

Ca să termin într-o notă pozitivă, ca să mai știți ce gândesc și eu, că în rest toată lumea zice ce gândesc, zici că nu s-a mai despărțit lumea.

La final toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia”, a mai declarat Theo Rose, după ce a văzut că lumea vorbește din ce în ce mai mult despre relația ei cu Anghel Damian și despărțirea de fostul ei partener, Alex.

Citeste si: Cine e Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar. Cu ce se ocupă acesta și ce experiență l-a maturizat prematur

În cadrul emisiunii „Teo Show”, Teo Trandafir, văzând declarațiile artistei, a afirmat că nu înțelege de ce oamenii se bagă în viața ei, luându-i apărarea și dându-i dreptate în tot ce spune. 

„Vorba lui Theo Rose, dacă nu ne despărțim noi, cine să se mai despartă. Nu e nici prima, nici ultima, și nu înțeleg ce treabă au internauții la treaba asta”, a declarat Teo Trandafir.