Tensiunile ating cote maxime în „Casa Iubirii”. Robert se lovește de reproșurile băieților: „Este o persoană răzbunătoare și știu ce vorbește pe la spate”. Urmăriți o nouă ediție incendiară mâine, 29 ianuarie, de ora 16:00 și de la ora 19:00

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 oct 2023, 02:10

Ionuț îi reproșează lui Robert că este o persoană răzbunătoare și care nu spune niciodată lucrurile pe față

Sursa: Captură video

Ediția de mâine a emisiunii „Casa Iubirii” aduce noi conflicte. Ajunși în gală, băieții vor scoate artileria grea și își vor face mai multe reproșuri, iar Robert pare că începe să fie plăcut din ce în ce mai puțin de colegii săi.

A doua gală din sezonul doi al emisiunii „Casa Iubirii” aduce tensiuni foarte mari între Robert și o parte din ceilalți băieți. Comportamentul acestuia este pus la zid de către colegii săi și nu primește niciun răspuns favorabil din partea celor cu care se află în conflict.

Comportamentul lui Robert stârnește nemulțumiri între băieți

Ionuț îi reproșează lui Robert că este o persoană răzbunătoare și care nu spune niciodată lucrurile pe față.

Robert încearcă să se apere și spune că Ionuț vrea să îl dea afară.

Ionuț: „Este o persoană răzbunătoare și știu ce vorbește pe la spate și i-am văzut comportamentul”,

Robert: „De ce sunt răzbunător, când el a zis că este aici să mă dea pe mine afară, eu n-am zis asta”.

Citește și: Ionuț, deznodământ pentru Robert, după ce i s-au aprins călcâiele după Bianca: ”Nu ești genul ei de bărbat” Îi va da sau nu concurenta o șansă?

„Uite caietul cu strategii, ți-a căzut”, a spus Radu imediat, făcându-i pe concurenți să înceapă să râdă. „Mie îmi place să te agit, asta, atât”, a continuat el.

Robert: „Păi nu, că nu mă mai agit. Mi-am dat seama ce sunteți, ce puteți”.

Radu: „Nu este ca și cum tu reprezinți un pericol pentru mine, doar că nu pot să te agreez, nu pot purta o conversație cu tine. Nu îmi face plăcere să stau de vorbă cu tine, vrei să te mint?”.

Robert: „Dar mereu mă cauți, mereu”,

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu: „Eu?”,

Citește și: Alexandru, noul concurent din Casa iubirii, a izbucnit în lacrimi! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut carismaticul tânăr despre povestea lui de dragoste care i-a devastat sufletul recent! „Era extrem de geloasă! Ne-am certat foarte urât!”

Robert: „Da, da”.

Andrei le atrage atenția băieților în legătură cu certurile

Văzând că tot conflictul dintre băieți ia amploare, Andrei intervine și spune că ar fi trebuit să se concentreze asupra fetelor și nu asupra certurilor care au loc între ei.

Andrei: Eu zic că trebuia să devenim bărbați, ca să ne luptăm pentru femei, nu între noi, că noi nu avem de câștigat între noi nimic. Adică, dacă eu mă lupt cu Patrick sau cu Alex. Asta se întâmplă și s-a întâmplat toată săptămâna, v-ați luptat între voi.

Și nu mi-a plăcut niciodată când aud ceartă, ceartă, ceartă, ceartă, ceata strică totul”.

Robert pare deranjat de afirmațiile lui Andrei și întreabă „cine începe cearta”, moment în care Radu spune „tu”. Atunci, Robert a izbucnit: „L-am întrebat pe Andrei, nu vorbi în locul altuia”. „Dacă tu începi”, a continuat Radu.

„Vorbești mereu”, continuă Robert care primește de la Andrei un răspuns care nu îi face deloc plăcere: „Și tu începi (n.r. cearta)”.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!