Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Author: Ana Filip
Actualizat: 27 ian 2023, 19:00

Bia si Andrei, conversație apriga in casa fetelor

Sursa: Captură KANAL D

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Noul sezon al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi provocări și momente surprinzătoare pentru concurenții care au venit dornici să își găsească perechea. Atât cei zece concurenți cât și cei patru rămăși din primul sezon au de gând să lupte cu mai multă determinare pentru a-și întâlni jumătatea. Printre cei care au dat primele semne că au de gând să se cunoască mai bine și își doresc să formeze un cuplu se numără Cristina

și Radu, Natalia și Marinel, dar și Bia și Andrei. În ediția de joi, tânărul Andrei a fost chemat în camera roșie de către Emma, iar întâlnirea lor i-a stârnit gelozia frumoasei Bia, care s-a și năpustit astăzi cu reproșuri dure asupra lui.

Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei

În ediția de vineri a emisiunii Casa iubirii, fetele

au avut parte de o surpriză în momentul în care Andrei și-a făcut apariția în casa acestora. Cea care l-a întâmpinat rapid pe carismaticul tânăr a fost nimeni altă decât Bia, care l-a invitat în grădina pentru încerca să lămurească anumite aspecte ce au deranjat-o foarte mult la comportamentul acestuia.

Vizibil afectată de faptul că Andrei se întâlnise recent cu Emma în camera roșie și a fost destul de

apropiat cu ea, Bia i-a cerut să îi povestească și versiunea lui despre momentul întâlnirii celor doi. Simțind primele semne de gelozie în atitudinea tinerei, Andrei s-a arătat flatat de faptul că este admirat de cele două frumoase concurente și a încercat în continuare să o șicaneze pe Bia.

Bia: Aș vrea să-mi povestești un pic, cum a fost camera roșie cu Emma!

Andrei: Am luat-o în brațe!

Bia: Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe!

Andrei: Da, i-am rupt oasele! Vrei să te strâng și pe tine în brațe cum am strâns-o pe ea?

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Bia: Nu! Pe mine mă deranjează foarte mult lucrurile astea sincer și să le spui la toate...

Andrei: I-am spus eu lui Emma că e frumoasă?

Bia: Nu, dar pe conexiune ai început să spui «Da, mi-a plăcut! E o față așa și așa», dar nu te-a întrebat nimeni!

Andrei: Și ce vrei să le spun, sunteți urâte!

Bia: Nu țipa! Deci mie nu-mi place să mă joc! Tu crezi că eu vreau ceva serios pe viitor, sau o fac așa că se apropie gala!

Andrei: Doamne, dar ce trebuie să discutăm despre asta?

Horoscopul dragostei în aprilie 2023: Zodia care va fi cerută în căsătorie în perioada Paștelui

Citește și: Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Citește și: Robert este mai curios ca oricând de alegerile Biancăi: ”De ce ceri exclusivitate și nu o dăruiești” Bianca izbucnește în lacrimi: „Mă enervează omul ăsta, nu mai pot”

 


Episodul 79 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 27 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.