Tensiunile ating cote maxime în “Casa iubirii”. Kinga și Radu, schimb de replici acide! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 7 august, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

,

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc duminică, 7 august, la Kanal D.


In articol:

Duminică,7 august, fanii emisiunii  “Casa iubirii”  vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer.

Citeste si: Kinga, amenințare fără precedent în Casa iubirii! ”Să vezi în gală, te dau afară” Iată pe cine vrea concurenta să elimine din competiție în Gala următoare!

Tensiunile ating cote maxime în “Casa iubirii”

Lucrurile încep să scape de sub control în Gala de duminică. Fiecare Gala a emisiunii Casa iubirii este marcată de multe tensiuni, emoții și chiar regrete. 

Discuțiile dintre Radu și Kinga se vor accentua în ediția de duminică, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o emisiune cu adevărat incendiară.

Kinga susține că Radu are alt scop în Casa iubirii. Concurenta consideră că tânărul nu vrea să-și găsească jumătatea în cadrul emisiunii.

De asemenea, Bianca face declarații neașteptate. Cu ochii în lacrimi, tânăra concurentă scoate la iveală detalii șocante.

"Sorin, citez. Ascultă! Eram singură, au călcat toți peste mine, mi-au sărit toți în cap, eram la pământ. Tu nu erai acolo", a mărturisește Bianca în Gala de duminică, 7 august.

Citeste si: Andreea Mantea l-a prins pe fiul ei în flagrant. Ce făcea David în absența ei:”M-am chinuit”

Tot în ediția de mâine, după ce a acumulat multă suferință Nicoleta izbucnește, din nou, în lacrimi. 

Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante".

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 7 august, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Zuleyha, decizie istorică pentru Cukurova! Aflați ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D

'Du-te, Dică, du-te!' FCSB s-a calificat în play-off-ul UEFA Conference League - Peste 40.000 de fani, pe Arena Națională

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca și Andrei, întâlnire palpitantă în camera roșie! „Împreună putem face lucruri frumoase!” Aflați ce se va întâmpla între cei doi îndrăgostiți joi, 11 august, într-o ediție...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies