Kinga a izbucnit în lacrimi! Ce a răvășit-o atât de tare pe concurentă. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, sâmbătă, 23 iulie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

,

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc sâmbătă, 23 iulie, la Kanal D. Kinga nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi!


In articol:

Sâmbătă, 23 iulie, are loc o nouă ediție incendiară în “Casa iubirii”. Conflictele nu vor lipsi, iar tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii! 

Citeste si: Radu încă are sentimente pentru Kinga. Xenia, cu lacrimi în ochi, a asistat la discuția lor din camera roșie. Este concurentul pregătit să-i dea o a doua șansă fostei iubite: ”M-a pus pe gânduri”

Sorin și Nicoleta, date romantic în Deltă! 

Sorin și Nicoleta formează un cuplu de ceva timp. Cei doi au sentimente puternice unul pentru celălalt și astfel s-au lăsat conduși de ceea ce simt în cadrul emisiunii.

În urmă cu câteva zile, Sorin și Nicoleta și-au exprimat sentimentele în Camera roșie, iar cuvintele au ajuns până la delicatul "Te iubesc". Cei doi s-au îmbrățișat și au dovedit că au o relație extrem de frumoasă.

În ediția de sâmbătă, Sorin și Nicoleta vor avea parte de o întâlnire romantică în Delta, unde concurentul o asigură pe tânără că îi va fi alături mereu.

"Să știi că tot timpul mă ai pe mine. Nu mă ai pe mine doar aici, o să mă ai pe mine și afară", a mărturisit Sorin.

Citeste si: Andreea Mantea este în culmea fericirii! A fost surprinsă cu un buchet de trandafiri roșii și a postat totul pe internet!

Kinga a izbucnit în lacrimi! Ce a răvășit-o atât de tare pe concurentă

Kinga se află în Casa Iubirii încă de când a început show-ul și este una dintre cele mai controversate concurente. După relațiile eșuate, tânăra continuă să își caute jumătatea ideală.

După ce a văzut materialul de la întâlnirea Nicoletei cu Sorin, Kinga nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Andreea Mantea a reacționat imediat și a vrut să afle ce a pățit concurenta. Însă, tânăra nu a mai avut putere să îi răspundă. 

"Tu de ce te-ai emoționat Kinga? Ți-ai adus aminte de date-ul tău?", a întrebat-o Andreea Mantea pe concurentă.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 23 iulie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bianca, detalii uluitoare despre Marian! „Marian era cu toată ondularea lui” Aflați ce reacții se vor stârni, joi, 6 octombrie, în Casa iubirii, într-o ediție de senzație, de la...

Cafeluța cu lapte și cafea ar putea deveni un lux! Eurostat anunță datele care afectează toată UE

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ahmet pune la cale un nou plan diabolic de răzbunare! „Vom face o mișcare care îi va șoca” Aflați ce necaz se va abate asupra lui Zeynep și a familiei sale, în această seară,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies