Tavi Clonda, decizie radicală după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum le-a răspuns soțul Gabrielei Cristea celor care lasă comentarii urâte la adresa familiei sale

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 apr 2024, 12:58

Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online

Sursa: Facebook: Tavi Clonda

Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online. Artistul a postat un videoclip, pe pagina sa de Facebook, în care își exprimă nemulțumirea în legătură cu cei care lăsă comentarii urâte la adresa lui și a familiei sale.

Tavi Clonda și soția sa, Gabriela Cristea, sunt extrem de activi pe rețelele sociale, acolo unde împărtășesc zilnic momente din viața lor și ale familiei. Cu fiecare postare, ei reușesc să atragă o comunitate numeroasă de admiratori și urmăritori. Cu toate acestea, în ciuda susținătorilor, există și persoane care îi critica constant și îi jignesc la fiecare ocazie, indiferent de natura postărilor lor.

Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online

Artistul a ajuns la limita răbdării în fața valului constant de jigniri și energie negativă care inundă mediul online, așa că a luat o decizie radicală în ceea ce privește comunitatea sa virtuală. Mai exact, Tavi Clonda a anunțat că intenționează să-i blocheze pe toți cei care îndrăznesc să-l jignească pe el sau pe familia sa în comentariile de pe rețelele sociale. Această măsură fermă vine ca răspuns la atacurile repetate și la lipsa de respect manifestată de anumiți utilizatori online.

Citește și: Cât costă cozonacii vânduți de Gabriela Cristea. Oamenii sunt revoltați: „Ce au, foiță de aur?”

„Totul are o limită în viața asta. M-am săturat! Eu citesc comentariile voastre zi de zi, oră de oră poate și nu vreau să vă mai permit să îmi jigniți familia, să mă jigniți pe mine. Noi ne-am pus viața pe tavă, practic vă dăm acces în viața noastră.

Majoritatea dintre voi se bucură și asta ne bucură și pe noi, dar sunt și oameni care își varsă amarul aici, jignesc și de astăzi lucrul acesta nu se va mai întâmpla pentru că n-o să mai permit.(...) Toată lumea are probleme, și eu am probleme, nu e de vină nimeni pentru ele. Noi putem să le rezolvăm, nu altcineva și nu o să le rezolvăm cu energie negativă și aruncând cu noroi.
Eu nu am nevoie de energiile voastre negative. Dacă jigniți și aruncați cu noroi, veți fi blocați. Comentați frumos, fiți cu inima curată și așa o să vă meargă și vouă bine.”,
a spus Tavi Clonda, într-un video postat pe pagina de Facebook.

Tavi Clonda a menționat că unul dintre secrete este să iubești oamenii și să fii deschis la părerile lor, dar nu și la jigniri.

Acesta a subliniat că apreciază feedback-ul constructiv, dar nu este dispus să accepte insulte. De asemenea, a avertizat că cei care aleg să folosească un limbaj ofensator vor fi blocați în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”

Și Gabriela Cristea a răbufnit la adresa unor comentarii răutăcioase din mediul online

Cu o relație solidă și durabilă în spate, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost mereu subiectul unor discuții aprinse din partea internauților, care nu au ezitat să comenteze despre diferența de vârstă care îi desparte pe cei parteneri.

În ciuda comentariilor răutăcioase, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au evitat niciodată să abordeze subiectul și să-și exprime părerea despre această diferență de vârstă. Nu au ezitat să vorbească deschis despre felul în care această diferență nu a fost niciodată un impediment în relația lor.

Citește și: „Ai putea să-i fii mamă” Gabriela Cristea a răbufnit în fața comentariilor privind diferența de vârstă dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda

Într-o declarație sinceră, Gabriela Cristea a subliniat că, atât ea, cât și soțul ei, nu au simțit vreodată ca diferența de vârstă să le afecteze legătura.

„Ai putea să-i fii mamă”, a reacționat un internaut la o postare de-a prezentatoarei.

„Să ne fie ușor, voi începe cu mine, de la exemplul meu. Diferența dintre mine și soțul meu este de aproape 5 ani. 4 ani și 11 luni, să fiu mai exactă. În momentul în care noi ne-am cunoscut, nici nu l-am întrebat câți ani are, nici nu m-a întrebat. Ulterior, ne-am hotărât să pornim la drum într-o relație. Abia după am aflat ce vârstă are el și el ce vârstă am eu. Și nu a fost niciun impediment. Pentru că în momentul în care am aflat vârsta biologică, deja eram implicați emoțional și lucrurile mergeau foarte bine între noi, nu a fost nici măcar un motiv care să ne despartă unul pe celălalt. Și acum intervine „radio șanț». Haideți să o luăm metodic și să vorbim despre situația asta, pentru că nu sunt eu singura care a ales să aibă o relație cu un bărbat mai mic cu câțiva ani. Doar că formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții. «Ai putea să-i fii mamă». Eu aș putea să-i fiu mamă soțului meu? Cred că bateți câmpii. Aveți o minte mult prea perversă și nefericită ca să faceți astfel de afirmații sau poate că v-ați început viața intimă de la 4 ani, ca să puteți să aveți un copil la 5 ani”, a răspuns Gabriela Cristea, într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.