„Nou membru la noi acasă!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat vestea cea mare fanilor

Author: Laura Macovei

„Nou membru la noi acasă!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat vestea cea mare fanilor

Sursa: Tavi Clonda Instagram

Tavi Clonda i-a făcut o surpriză total neașteptată Gabrielei Cristea, soția sa. Vedeta a fost numai un zâmbet, iar cei doi au dat veste cea mare pe rețelele sociale.

Tavi Clonda și-a surprins iubita chiar în pragul ușii, cu o surpriză total neașteptată, care însă a bucurat-o pe Gabriela Cristea extrem de tare, dovadă și reacțiile sale.

Ce cadou i-a făcut Tavi Clonda soției sale, chiar în pragul casei

Gabriela Cristea a fost surprinsă de soțul său, care i-a dăruit un cadou mult așteptat. Vedeta a primit un scaun de mesaj, ultimul model, cel mai nou din întreaga lume.

Fosta prezentatoare TV s-a arătat extrem de mulțumită și fericită de surpriza soțului și nu și-a mai putut stăpâni emoțiile.

„Nou membru la noi acasă!!! Soție fericită, viață fericită! Orice îi luăm, numai să fie soția fericită și relaxată,” a scris Tavi Clonda pe pagina sa de Instagram.

Tavi Clonda: Ia zi, iubire, recunoști? Vezi că e din mai multe piese.

Gabriela Cristea: Nu cred, nu cred, nu cred!

Tavi Clonda: Știi ce e?

Citește și: ''Asta mă face o mamă rea?'' Gabriela Cristea, pusă la zid după ce a uitat de ziua fetiței sale! Ce măsuri a luat soția lui Tavi Clonda

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Gabriela Cristea: Da, știu ce e. Scaunul meu de masaj!!

Tavi Clonda: Și e cel mai nou apărut acum.

Gabriela Cristea: Mi-l și montați acum? Super! Eu plec la 6 la servici, am timp să-mi fac un masaj?

Tavi Clonda: Ai timp, iubire, e abia 4.

Gabriela Cristea: Te duci tu să iei copiii, eu îmi fac un masaj.

View this post on Instagram

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, împreună de zece ani. Cele mai dificile momente din relația lor

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea și artistul Tavi Clonda s-au întâlnit acum zece ani, însă parcursul lor amoros a fost marcat și de momente mai puțin plăcute.

Cei doi și-au unit destinele în 2019 și au acum împreună două fetițe adorabile. Într-un podcast moderat de Ilinca Vandici, Gabriela Cristea a împărtășit o experiență extrem de dureroasă din perioada în care încerca să devină însărcinată.

Chiar dacă nu întâmpinau probleme de sănătate, Gabriela și Tavi au traversat mai multe încercări până când vedeta a rămas în cele din urmă însărcinată. Epuizată de analize și proceduri de inseminare, vedeta a dezvăluit că ajunsese la capătul puterilor, moment în care a simțit nevoia să îl elibereze pe partenerul ei și să îl îndrume către o altă femeie.

„Ăla a fost momentul în care i-am zis că gata, ne oprim, nu mai pot fizic, nu mai pot psihic. Știi că eu am avut oscilații de greutate și când vin niște nesimțiți și te fac în toate felurile și tu ai alte probleme sufletești...a fost foarte greu să depășesc momentul. Pentru mine nu mai conta nimic, aș fi făcut orice, dar oamenii nu înțeleg asta. Atunci am zis Stop gata, nu mai pot. Nu mai pot ca om. Am avut și o discuție cu Tavi, dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că poți face un copil cu altă femeie, eu nu o să am nimic împotrivă”, a spus Gabriela Cristea în cadrul podcast-ului #Te Ascult, moderat de Illinca Vandici.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!