„Atunci am zis Stop, gata! Nu mai pot...” Gabriela Cristea l-a împins pe Tavi în brațele altei femei! A povestit în lacrimi despre cea mai grea decizie luată

Author: Diana Bostan
Actualizat: 15 mar 2024, 11:42

Gabriela Cristea în cadrul podcast-ului #Te Ascult cu Ilinca Vandici

Sursa: Captură YouTube

Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile înainte de a rămâne însărcinată. Vedeta i-a povestit cu lacrimi în ochi Ilincăi Vandici cum a încercat să-și împingă soțul în brațele altei femei, doar pentru ca acesta să poate avea un copil și să fie fericit.

Invitată în podcast-ul moderat de Ilinca Vandici, Gabriela Cristea a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei și despre toată durerea pe care a resimțit-o în perioada în care încerca să rămână însărcinată cu Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a vrut să-și împingă soțul în brațele altei femei

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea și artistul Tavi Clonda s-au cunoscut în urmă cu zece ani, însă relația lor a fost presărată și cu momente mai puțin plăcute.

Cei doi și-au unit destinele în anul 2019 și au împreună două fetițe minunate. În cadrul podcast-ului moderat de Ilinca Vandici, Gabriela Cristea a vorbit despre un moment extrem de dureros din perioada în care încerca să rămână însărcinată.

Deși nu aveau probleme de sănătate, Gabriela și Tavi au trecut prin mai multe încercări până în momentul în care vedeta să rămână însărcinată. Sătulă de analize și inseminări, vedeta a dezvăluit faptul că ajunsese la capătul puterilor, fiind și momentul în care ar fi încercat să-l elibereze pe partenerul ei și să-l împingă în brațele unei alte femei.

Citește și: ''Asta mă face o mamă rea?'' Gabriela Cristea, pusă la zid după ce a uitat de ziua fetiței sale! Ce măsuri a luat soția lui Tavi Clonda

După un alt rezultat negativ, Gabriela Cristea i-a spus soțului ei că dacă acesta dorește să se despartă de ea și să aibă un copil cu o altă femeie, ea nu s-ar opune dacă asta îl va face fericit.

Artistul a surprins-o într-un mod extrem de plăcut pe vedetă, spunându-i că el s-a îndrăgostit de persoana ei și că va rămâne alături de ea indiferent dacă vor avea sau nu copii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Ăla a fost momentul în care i-am zis că gata, ne oprim, nu mai pot fizic, nu mai pot psihic.

Știi că eu am avut oscilații de greutate și când vin niște nesimțiți și te fac în toate felurile și tu ai alte probleme sufletești...a fost foarte greu să depășesc momentul. Pentru mine nu mai conta nimic, aș fi făcut orice, dar oamenii nu înțeleg asta. Atunci am zis Stop gata, nu mai pot. Nu mai pot ca om. Am avut și o discuție cu Tavi, dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că poți face un copil cu altă femeie, eu nu o să am nimic împotrivă”,
a spus Gabriela Cristea în cadrul podcast-ului #Te Ascult, moderat de Illinca Vandici.

Tavi Clonda a fost cel care i-a dat puterea de a merge mai departe

Gabriela Cristea a relatat că soțul ei i-a spus că atunci când au decis să se căsătorească și să aibă o relație, a făcut-o pentru cine este ea ca persoană. Vedeta a dezvăluit că Tavi era pregătit de orice, chiar și de situația în care nu vor reuși să aibă un copil.

”El mi-a zis atunci așa: ”Când te-am luat de nevastă și am hotărât să avem o relație, te-am luat pe tine pentru tine, pentru ceea ce ești, îmi doresc să am un copil, dar eu am hotărât că eu cu tine vreau să fiu. Dacă nu putem să facem un copil, asta este”, a fost discuția pe care Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut-o în acel moment critic, potrivit dezvăluirilor făcute de vedetă în cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici.

Citește și: Gabriela Cristea, urare speciala pentru fiica sa! Iata ce mesaj frumos i-a dedicat vedeta la prima ei zi onomastica!

După mai multe încercări, lacrimi și momente dureroase, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinții a două fetițe. Victoria a venit pe lume în anul 2017 și Iris în anul 2019.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!