Gabriela Cristea, topita dupa fetita sa! Ochii micutei Victoria au atras mii de aprecieri pe contul de socializare al vedetei! Iata cat de frumoasa este mica printesa si cata fericire aduce zilnic parintilor ei!

De cand a venit pe lume micuta Victoria, viata Gabrielei Cristea s-a schimbat enorm si intregul ei univers a devenit familia.

Gabriela Cristea este o mamica fericita si implinita si traieste cele mai frumoase momente alaturi fetita sa, Victoria, care a devenit centrul universului ei. Alaturi de sotul ei, vedeta traieste zilnic splendoarea unei familii unite si fericite.

De curand, Gabriela Cristea a publicat una dintre cele mai frumoase si emotionante imagini, pe contul ei de socializare, care intruchipeaza ochii albastri si expresivi ai printesei sale.

Imaginea a atras simpatia miilor de fani ai vedetei, in mediul virtual, care si-au exprimat apreciearea pentru frumusetea micutei Victoria.

Gabriela Cristea adora sa-si  petreaca timpul alaturi de fetita ei si nici macar vremea friguroasa nu a impiedicat-o sa i  asa impreuna afara, in apropierea casei pentru a respira aer curat. Vedeta isi plimba mandra fetita intr-un carucior echipat special pentru iarna.


 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate