Gabriela Cristea, urare speciala pentru fiica sa! Iata ce mesaj frumos i-a dedicat vedeta la prima ei zi onomastica!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2020, 15:38

Gabriela Cristea si sotul ei serbeaza prima onomastica a fiicei lor, Bella Victoria Margot.

Vedeta Kanal D a devenit mama anul trecut, in data de 23 septembrie, cand a adus-o pe lume pe Bella Victoria Margot. Fetita s-a nascut perfect sanatoasa, primind nota 10 de la medici.


"Sunt cea mai fericita femeie din lume, pentru mine, Victoria este cel mai important lucru care mi s-a intamplat in viata! Nu pot exprima in cuvinte ce simt acum", spunea atunci Gabriela Cristea.
Citește și detalii despre boala de care suferă Gabriela Firea.

Nelson Mondialu, discutie socanta cu fiul lui Livian despre Bianca:


Astazi, de Florii, Gabriela si sotul ei serbeaza prima zi onomastica a fiicei lor, care poarta si un prenume de floare, Margot ce semnifica "margareta". Fericita mamica a tinut sa ii adreseze un mesaj emotionant pe Facebook:
"Astazi este primata ta aniversare. Ne-am dorit o floare frumosa in viata noastra si ai aparut tu, draga mamei fata frumosa
Bella Victoria Margot (Margareta). La multia ani, Morgotzica delicata! La multi ani tuturor florilor ce se sarbatoresc azi!"

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

 

 


După ce s-au despărțit, Radu îi dă în continuare speranțe Cristinei. În gală, atunci când a fost pe cale să fie eliminat, acesta i-a spus tinerei că ar fi așteptat-o afară, asta dacă ar fi plecat acasă.