„Ai putea să-i fii mamă” Gabriela Cristea a răbufnit în fața comentariilor privind diferența de vârstă dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda

Author: Laura Macovei
Actualizat: 29 mar 2024, 22:16

„Ai putea să-i fii mamă” Gabriela Cristea a răbufnit în fața comentariilor privind diferența de vârstă dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda

Sursa: Facebook Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, foc și pară pe rețelele sociale. Vedeta a răspuns criticilor aduse la adresa ei, cu privire la diferența de vârstă dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda.

Cu o relație solidă și durabilă în spate, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost mereu subiectul unor discuții aprinse din partea internauților, care nu au ezitat să comenteze despre diferența de vârstă care îi desparte pe cei parteneri.

Gabriela Cristea a răbufnit în fața comentariilor privind diferența de vârstă dintre ea și soțul ei

În ciuda comentariilor răutăcioase, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au evitat niciodată să abordeze subiectul și să-și exprime părerea despre această diferență de vârstă.

Nu au ezitat să vorbească deschis despre felul în care această diferență nu a fost niciodată un impediment în relația lor.

Într-o declarație sinceră, Gabriela Cristea a subliniat că, atât ea, cât și soțul ei, nu au simțit vreodată ca diferența de vârstă să le afecteze legătura.

Citește și: „Nou membru la noi acasă!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat vestea cea mare fanilor

„Ai putea să-i fii mamă”, a reacționat un internaut la o postare de-a prezentatoarei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Să ne fie ușor, voi începe cu mine, de la exemplul meu. Diferența dintre mine și soțul meu este de aproape 5 ani. 4 ani și 11 luni, să fiu mai exactă.

În momentul în care noi ne-am cunoscut, nici nu l-am întrebat câți ani are, nici nu m-a întrebat. Ulterior, ne-am hotărât să pornim la drum într-o relație. Abia după am aflat ce vârstă are el și el ce vârstă am eu.

Și nu a fost niciun impediment. Pentru că în momentul în care am aflat vârsta biologică, deja eram implicați emoțional și lucrurile mergeau foarte bine între noi, nu a fost nici măcar un motiv care să ne despartă unul pe celălalt.

Și acum intervine „radio șanț». Haideți să o luăm metodic și să vorbim despre situația asta, pentru că nu sunt eu singura care a ales să aibă o relație cu un bărbat mai mic cu câțiva ani.

Doar că formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții. «Ai putea să-i fii mamă». Eu aș putea să-i fiu mamă soțului meu? Cred că bateți câmpii.

Aveți o minte mult prea perversă și nefericită ca să faceți astfel de afirmații sau poate că v-ați început viața intimă de la 4 ani, ca să puteți să aveți un copil la 5 ani”, a răspuns Gabriela Cristea, într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

Ce diferență de vârstă există între Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Pentru cei care nu știu, Gabriela Cristea este cu 5 ani mai mare decât Tavi Clonda.

Cei doi sunt împreună de zece ani, dar și-au unit destinele în anul 2019. Împreună au două fetițe minunate.

Citește și: „Atunci am zis Stop, gata! Nu mai pot...” Gabriela Cristea l-a împins pe Tavi în brațele altei femei! A povestit în lacrimi despre cea mai grea decizie luată

„El este mai mic decât mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodată diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur. Dacă diferența de vârstă era un impediment, nu am fi fost împreună. Trebuie să ții cont de ceea ce simți și de ceea ce trăiești”, spunea Gabriela Cristea, în trecut.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!