„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 iun 2024, 11:03

„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis

Sursa: pexels.com

O crimă îngrozitoare a avut loc în localitatea Șeitin din județul Arad. Un bătrân în vârstă de 77 de ani și-a ucis fără milă soția de 72 de ani. Tragedia a fost descoperită de fiul lor.

Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis fără milă soția de 72 de ani, iar apoi și-a pus capăt zilelor. Descoperirea șocantă a fost făcută de fiul celor doi, iar strigătele sale de groază au alertat vecinii, care au sunat imediat la 112.

Fiul celor doi a descoperit crima și a alertat autoritățile

Conform primelor informații transmise de Observator, bătrânul ar fi intrat într-un acces de furie și ar fi distrus tot din casă.

Soția sa, speriată, ar fi încercat să fugă, dar a fost prinsă și lovită de mai multe ori până când a căzut inconștientă. Realizând gravitatea faptelor sale, bărbatul a decis să își pună capăt zilelor.

Fiul celor doi a ajuns acasă de la serviciu și a găsit ambele trupuri neînsuflețite. Scenele macabre l-au îngrozit, iar strigătele sale au atras atenția vecinilor. Poliția și echipele de criminaliști au sosit rapid la fața locului pentru a investiga circumstanțele tragediei.

Citește și: Motivul din spatele odioasei crime de la Oradea. Anchetatorii au dezvăluit de ce a fost ucisă femeia în vârstă de 31 de ani

„Mama mea e distrusă, moartă. Tati a omorât-o pe mami şi el s-a spânzurat", ar fi spus băiatul după descoperirea şocantă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi soți erau cunoscuți în sat ca un cuplu liniștit, oameni ai bisericii, care nu lipseau niciodată de la slujbă. Nimeni nu își poate explica de ce s-a ajuns la o astfel de situație. Vecinii și prietenii sunt în stare de șoc, descriindu-i pe cei doi drept persoane blânde.

„Foarte cumsecade oamenii. Nu i-am cunoscut că să fie cu scandal, cu nimic.

A rămas toată lumea şocată", spune un localnic, potrivit Observator.

Poliția a deschis o anchetă

Poliția a deschis o anchetă pentru a descoperi adevărul din spatele acestei tragedii. Autopsiile vor oferi mai multe informații despre cauzele exacte ale deceselor.

Citește și: Ce au descoperit anchetatorii în mașina în care zăcea fără suflare un tânăr în vârstă de 30 de ani. Descoperirea macabră a avut loc într-o parcare din Pitești

De asemenea, criminaliștii nu exclud nicio ipoteză,  și sunt căutarea oricăror indicii care ar putea clarifica evenimentele ce au dus la această tragedie.