Un român și-a ucis iubita, apoi i-a atacat pe polițiști cu un topor. Bărbatul a fost împușcat mortal de oamenii legii

Autor: Diana Bostan

Un român a fost împușcat mortal în Austria

Sursa: X-@Esterreicherr

Un român a fost împușcat și ucis de către polițiștii din Viena după ce și-a ucis iubita și a atacat forțele de ordine cu un topor.

Un tragic incident a avut loc în Floridsdorf, Viena, unde un român în vârstă de 26 de ani a fost împușcat mortal de către polițiștii austrieci. Acesta era acuzat că și-a ucis iubita, în vârstă de 22 de ani, chiar înainte de confruntarea cu forțele de ordine.

Un român a fost împușcat mortal de către autoritățile austriece

Miercuri seară, într-o amplă intervenție în Floridsdorf, Viena, poliția și echipele de salvare au mobilizat peste 100 de agenți pentru a gestiona o situație tensionată.

Potrivit Antena3CNN, evenimentul a fost declanșat după ce doi colegi de serviciu ai unei tinere din Chile, în vârstă de 22 de ani, au alertat autoritățile. Aceasta a transmis un mesaj prin SMS, exprimând teama față de colegul său de cameră, un bărbat român de 26 de ani.

Citește și: Tragedie în Brăila! O femeie a fost ucisă de iubit în timpul unui apel disperat la 112. Ulterior, bărbatul s-a sinucis

Într-o înregistrare video, unul dintre colegii femeii a surprins momentul în care bărbatul o ataca. Ulterior, el și un alt cunoscut s-au deplasat la locuința femeii, în timp ce un alt coleg de serviciu a sunat la poliție.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Potrivit sursei menționate anterior, poliția a ajuns pe Schwaigergasse în jurul orei 21:00, unde au descoperit tragicul rezultat al apelului. Tânăra chiliană a fost găsită decedată, în timp ce principalul suspect a atacat forțele de ordine cu un topor. Într-o confruntare violentă, poliția a fost nevoită să tragă focuri de avertisment și, în cele din urmă, să-l împuște mortal pe românul în vârstă de 26 de ani.

Martorii susțin că bărbatul era plin de sânge și cu un topor în mână

În momentul în care au ajuns la locul tragediei, bărbatul era plin de sânge și lovea în continuare cu toporul tot ce-i ieșea în cale. Bărbatul a lovit cu toporul mașina de poliție, apoi s-a năpustit asupra agenților austrieci. Potrivit Antena3CNN, românul ar fi suferit de psihoză, aflându-se deja în evidența autorităților.

Citește și: Cine este femeia găsită moartă într-o remorcă, în Oradea. Henriett Toth avea 31 de ani și a avut parte de un sfârșit crunt

În timpul intervenției, un ofițer de poliție a deschis focul asupra bărbatului român, acesta fiind împușcat mortal. În plus, un alt polițist a suferit răni ușoare într-o căzătură survenită în timpul operațiunii.

Ofițerii au descoperit-o pe tânăra în vârstă de 22 de ani, originară din Chile, în apartamentul din apropiere, prezentând răni grave la cap.

Din păcate, la momentul intervenției, ea era deja decedată. Ancheta desfășurată în prezent sugerează că bărbatul a folosit un topor pentru a o ucide pe victimă.